Connect with us

Τι ψάχνεις;

Previews

Sébastien Loeb Rally Evo Preview

Από τη σειρά WRC η Milestone αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι αφιερωμένο στο θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού Sébastien Loeb, με την ονομασία Sébastien Loeb Rally Evo.

Δοκιμάσαμε το demo του παιχνιδιού και σας προσφέρουμε μια πρώτη παρουσίαση του.

Γκάζι και…έξω από την πίστα!

Χριστούγεννα σήμερα και τι καλύτερο από το να περιηγηθούμε στους δρόμους του παιχνιδιού. Εκεί συναντάμε διάφορα ηχητικά tutorials που μας ενημερώνουν για το τι μπορούμε να κάνουμε στο παιχνίδι, για να καταφέρουμε να φτάσουμε τις επιτυχίες του πολυνίκη Sébastien Loeb.

Στο demo ήταν διαθέσιμα τρία αυτοκίνητα και δύο modes, single race και test drive.

Στα πρώτα θετικά, είναι η συμπεριφορά των αυτοκινήτων. Το καθένα ανταποκρίνεται διαφορετικά στις εντολές σας, ενώ το εκτεταμένο customization που μπορείτε να κάνετε πριν κάθε αγώνα, σας επιτρέπει να φέρετε το αυτοκίνητο στα μέτρα σας.

Βέβαια, κάπου εδώ τελειώνουν τα θετικά. Για χάρη ενός βαθμού ρεαλισμού, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να χειριστείτε το αυτοκίνητο σας. Αυτό αρκετές φορές αντιδρά νευρικά, και ενώ παρότι οι οδηγίες του συνοδηγού σας είναι ακριβείς, θα βρεθείτε πολλές φορές σε κάποιο χαντάκι η γκρεμό. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, καθώς αν βγείτε εκτός δρόμου, πολλές φορές η επαναφορά στην πίστα δεν γίνεται αυτόματα και άμεσα, και θα περιμένετε αρκετά δευτερόλεπτα …μουγκρίζοντας μέχρι να επιστρέψετε στο στενό δρομάκι της πίστας.

Οι έξοδοι από τον δρόμο θα είναι αρκετοί, και το αυτοκίνητο σας θα δοκιμάσει αρκετές φορές την ανθεκτικότητα των υλικών του. Πάντως, οι ζημιές που γίνονται σε αυτό, αποτυπώνονται οπτικά τις περισσότερες φορές με τον ίδιο τρόπο, χάνοντας σε ρεαλισμό, και την διεστραμμένη απόλαυση να δείτε το αυτοκίνητο σας κυριολεκτικά “σμπαράλια”.

Γραφικά – Ήχος

Από τον τεχνικό του τομέα δεν θα περιμέναμε κάτι πολύ εντυπωσιακό. Τα πάντα είναι ομαλά, με τα γραφικά είναι απλά καλής ποιότητας και να κάνουν την δουλειά τους. Το ίδιο και ο ήχος, με το αυτοκίνητο σας να “βρυχάται¨ με ικανοποιητικό τρόπο (αλλά όχι και τόσο αληθοφανή) αποδεικνύοντας τα άλογα που “κρύβονται” κάτω από το καπό του.


Συμπέρασμα

Το πλήρες παιχνίδι κυκλοφορεί στις 29 Ιανουαρίου 2016, και μέχρι τότε υπάρχουν περιθώρια για βελτιώσεις, αλλά και για να μας αποδείξει το παιχνίδι ότι διαθέτει το απαιτούμενο βάθος.

Πάντως από την πρώτη ματιά το Sébastien Loeb Rally Evo είναι ένας μετρίων δυνατοτήτων τίτλος, που χρησιμοποιεί την γνώση της Milestone στο WRC, ντυμένη με το όνομα του Sébastien Loeb.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Ubisoft ανακοίνωσε τον επίσημο τίτλο του επόμενου παιχνιδιού Assassin’s Creed. Ο τίτλος που προηγουμένως αναφερόταν ως Assassin’s Creed Codename Red ονομάζεται τώρα Assassin’s...

Νεα

Στην έκθεση κερδών της Take-Two για το τέταρτο τρίμηνο του 2024, η εταιρεία δήλωσε πότε οι παίκτες μπορούν να περιμένουν την επόμενη προσθήκη στη...

Νεα

Καθώς η παραγωγή της 2ης σεζόν της σειράς The Last of Us του HBO βρίσκεται σε ανάπτυξη, δημοσιεύθηκαν πρώτες φωτογραφίες από τα σκηνικά που...

Νεα

Το πειρατικό co-op multiplayer παιχνίδι Sea of Thieves των Xbox Game Studios ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στο ψηφιακό PlayStation Store στην...