H Polyphony Digital εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη του Gran Turismo 7 για αρκετό καιρό, αλλά η Sony Computer Entertainment, πρόσφατα δημοσιοποίησε ένα σημείωμα με το οποίο ανακοινώνει ότι ζητά developers για αρκετές θέσεις της ομάδας.
Το σημείωμα αναφέρει ότι η εταιρία ψάχνει προσωπικό για την παραγωγή του Gran Turismo σε θέσεις όπως CG Artists, Technical Artists, Software Engineers και Tools Engineers.
Παρότι η διαφήμιση από μόνη της δεν μας δίνει κάποια λεπτομέρεια για το παιχνίδι, πρόκειται για τον μεγαλύτερο γύρο προσλήψεων που έχει κάνει για αρκετό καιρό η Polyphony, δείχνοντας ότι η εταιρία ανάπτυξης “πατάει γκάζι” όσο αναφορά την παραγωγή του Gran Turismo 7.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.