Connect with us

Τι ψάχνεις;

Uncategorized

Τα πρώτα στοιχεία του PES 2015

H Konami ανακοίνωσε τα πρώτα στοιχεία για το PES 2015.

 The Pitch is Ours…

Το PES 2015 επικεντρώνεται στο γήπεδο ορίζοντας την επιστροφή στις βασικές αξίες του PES για απόλυτο έλεγχο, εξαιρετικά ευαίσθητο χειρισμό και έμφαση στο gameplay, όπου ο χρήστης μπορεί χωρίς εμπόδια να παίξει όπως ακριβώς θέλει.

 Η KONAMI έχει δουλέψει σε όλα τα σημεία ώστε κάθε πάσα, κάθε σουτ και κάθε κίνηση εκτός φάσης να είναι επιτέλους ισορροπημένη ώστε το αποτέλεσμά της να προσφέρει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση στον παίκτη και στον τρόπο που προβάλλεται στο γήπεδο. Ορίζοντας τις 3 αρχές ενός σύγχρονου ματς, οι PES Productions έστησαν από την αρχή τους μηχανισμούς των σουτ και του τερματοφύλακα.


Excitement Of Goals

Ένα νέο σύστημα σουτ επιτρέπει μία τεράστια γκάμα από διαφορετικές εκτελέσεις χωρίς περιορισμούς, με απόλυτο έλεγχο και διαφορετικά επίπεδα δύναμης. Η αντιμετώπιση πολλών διαφορετικών στυλ επιθέσεων ορίζει και το νέο ρόλο του τερματοφύλακα, ώστε ενστικτωδώς να μπορεί να κλείσει τα κενά και να προβάλει και αυτός με τη σειρά του τεράστια ποικιλία στους τρόπους αντιμετώπισης της επίθεσης, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής κέντρου βαρύτητας.


Final Pass 

Με τον ίδιο τρόπο, οι επιλογές στις πάσες έχουν αυξηθεί τρομακτικά, ειδικά στην τελική πάσα, επιτρέποντας τόσο μικρά πλασέ όσο και χαμηλές δυνατές πάσες με τη χρήση νέων physics routines που εξασφαλίζουν ρεαλιστική συμπεριφορά της μπάλας σε όλες τις καταστάσεις, παρέχοντας διαφορετικές εκβάσεις ανάλογα με τις επιλογές του παίκτη.

 1 on 1
 Το τρίτο βασικό στοιχείο είναι η πλήρης ανανέωση του συστήματος κοντινού κοντρόλ. Η θέση του παίκτη είναι ουσιώδους σημασίας, αλλά η δυνατότητα ντρίμπλας και απώθησης του παίκτη που σε μαρκάρει θα έχει τεράστια βελτίωση στο PES 2015 συνθέτοντας την πιο έντονη αγωνιστική εμπειρία. 

Αυτά τα 3 κεντρικά στοιχεία υποστηρίζονται από υποσυστήματα που ολοκληρώνουν το ρυθμό και την ένταση του ματς.

Response Times: Αστραπιαίες αντιδράσεις από το χειριστήριο στην οθόνη επιτρέπουν στους παίκτες να αντιδρούν ενστικτωδώς σε κάθε φάση.

Full Pitch AI: Η μηχανή του παιχνιδιού τώρα διαθέτει AI που μεταλλάσσεται συνεχώς καλύπτοντας όλες τις εξελίξεις στο γήπεδο, με αποτέλεσμα οι παίκτες να κάνουν σπριντ στον κενό χώρο, να καλύπτουν τα κενά και να δημιουργούν ευκαιρίες ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός οθόνης.

Closest Control: Υπερίσχυσε ενάντια στους αμυντικούς χρησιμοποιώντας τις ειδικές προσωπικές ντρίμπλες και ικανότητες του κάθε παίκτη και όχι στάνταρ τρικ. Ο συνδυασμός των σύντομων ορμητικών σπριντ με τις παρεμποδίσεις επιτρέπει τον πιο ρεαλιστικό έλεγχο κοντινών επαφών μέχρι τώρα.

Case for Defence: Οι χρήστες έχουν πλήρη έλεγχο στο πότε θα παρεμποδίσουν, θα κάνουν τζαρτζάρισμα, η θα μπλοκάρουν τον επιθετικό. Η επιτυχής άμυνα εξαρτάται από τις σωστές αποφάσεις του παίκτη.

 Οι εκδόσεις Next-gen του PES 2015 φέρνουν επιτέλους την πλήρη ενσωμάτωση της εντυπωσιακής FOX Engine των Kojima Productions στο PES.

Έχοντας κάνει την αρχή πέρσι σε εμβρυακό στάδιο της μηχανής, φέτος η πλήρης ισχύς της νέας τεχνολογίας θα συνδυαστεί τέλεια με τη δύναμη του νέου κύματος κονσολών, πράγμα που θα επιτρέψει αξεπέραστο επίπεδο τεχνικής αρτιότητας στα γραφικά καθώς και απόδοση στο παιχνίδι που μέχρι τώρα ήταν αδύνατη.

Behavioural Patterns: Το PES 2015 τώρα διαθέτει μία τεράστια γκάμα από παίκτες που παίζουν και συμπεριφέρονται ακριβώς όπως οι πραγματικοί αντίστοιχοι παίκτες στην κανονική ζωή. Από τότε που κυκλοφόρησε το PES 2014 μέχρι σήμερα, η KONAMI έχει αναπαράγει ρεαλιστικά πάνω από 3000 παίκτες – το PES 2015 θα εμπλουτίσει αυτό το οπλοστάσιο δίνοντας στους παίκτες αυτούς προσωπικά animations και στυλ παιχνιδιού.

 Poetry in Motion: Η ατομικότητα των παικτών γίνεται ακόμα πιο έντονη με τα νέα ομαλοποιημένα και ανεμπόδιστα animations. Δεν γίνονται θυσίες στα animations για χάρη της γρήγορης απόκρισης, αλλά οι κινήσεις έχουν τέλεια ροή, υπολογισμένη σε real-time χρόνο και σε συνάρτηση με τη θέση του παίκτη σε σχέση με τη μπάλα και την ταχύτητά της.

Bring the Noise: Το PES 2015 αντικατοπτρίζει την ατμόσφαιρα ενός κορυφαίου ματς. Τα animations του πλήθους έχουν δεχτεί τρομερή βελτίωση και η ροή του αγώνα συμβαδίζει με περίπλοκες και εντυπωσιακές κινήσεις και εφέ στους θεατές.

Let There Be Light: Όλα τα στοιχεία των γραφικών του παιχνιδιού, από τους παίκτες και το πλήθος μέχρι το στάδιο, τώρα λούζονται στο φως από μία ενιαία real-time πηγή που φέρνει μία φυσικότητα στο σύνολο της προβολής του παιχνιδιού.

PES ID Returns:
Η σειρά PES πάντα επικεντρωνόταν στο ρεαλισμό του παίκτη: αναπαράγοντας τις ικανότητες του και επιτρέποντας στους χρήστες να αναλάβουν το χειρισμό των μεγαλύτερων αστέρων του κόσμου. Το PES 2015 εξοπλισμένο με τη FOX Engine είναι ακόμη πιο επικεντρωμένο σε αυτό τον τομέα από τους προκατόχους του, στοχεύοντας στο να ζωντανέψει πλήρως όλους τους παίκτες – να αναδημιουργήσει όλα τα στυλ όλων των αστέρων του κόσμου.

 PES ID: Οι ομάδες είναι στημένες όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή. Και ενώ οι αστέρες της κάθε ομάδας είναι αμέσως αναγνωρίσιμοι από τις κινήσεις και το τρέξιμό τους, λειτουργούν στα πλαίσια της τακτικής και του χαρακτήρα της ομάδας στην οποία παίζουν.

Balance of Play: Οι ομάδες αυτόματα υιοθετούν τη στρατηγική των πραγματικών αντίστοιχων ομάδων τους, είτε αυτό έχει να κάνει με ομάδες που παίζουν κλειστά με αντεπιθέσεις, είτε με επιθετικές ομάδες είτε με οποιοδήποτε άλλο στυλ.

Realistic Abilities: Ενώ οι μεγαλύτεροι παίκτες του κόσμου έχουν την ικανότητα να προσφέρουν εντυπωσιακές σκηνές μέσω των ικανοτήτων τους, το PES 2015 βασίζεται στις γενικότερες ικανότητες των παικτών και όχι τόσο στα ειδικά τρικ και ντρίμπλες που μπορεί να κάνει ο κάθε παίκτης. Η υπερίσχυση ενός παίκτη μέσα από τη χρήση του σωστού timing και του κοντινού ελέγχου είναι το κλειδί για το επιθετικό παιχνίδι, και μόνο όσοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν και περίπλοκες ντρίμπλες θα έχουν τη δυνατότητα να επιχειρήσουν σώσουν κάποια δύσκολη κατάσταση με αυτές, και πάλι όχι πάντα.

Με όλα αυτά σαν στόχους όμως η KONAMI δεν θα παραλείψει να προσφέρει όλα τα στοιχεία και τις επιλογές που περιμένουν οι χρήστες. Μία νέα σειρά από επιλογές θα προστεθούν στις ήδη διαθέσιμες στο PES 2015.

 Βασικές Προσθήκες:

myClub: Τεράστιες προσθήκες στο Master League Online που θα επιτρέπει να προστεθούν παίκτες και managers με τα συγκεντρωμένα GP ή μέσω micro-transactions μέσα από τις συναλλαγές με άλλα club. Οι agents πλέον θα χρησιμεύουν στο να προσπαθούν να πετύχουν τις προσδοκίες των παικτών, ενώ δυσαρεστημένοι παίκτες θα μπορούν να χαλάσουν την ισορροπία σε μία ομάδα. Όλα αυτά θα ισχύουν και στο Offline Mode.


Live Updates: Κάθε βδομάδα όλες οι μεταγραφές και οι αλλαγές στις ομάδες του Αγγλικού, Γαλλικού, Ιταλικού, Ισπανικού και Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος θα προσαρμόζονται. Επίσης θα αλλάζει και η ίδια η Player Data. Αν ένας παίκτης δηλαδή σκοράρει συνεχώς στην πραγματική ζωή, τα στατιστικά και η φόρμα του θα αλλάζουν αυτόματα και στο παιχνίδι. Αυτό θα ισχύει αυτόματα σε όλα τα online modes και εφόσον το επιθυμούν οι παίκτες θα ισχύει και στα offline.


Αccurate Player Stats: Το σύστημα παραμέτρων και αξιολόγησης των παικτών έχει στηθεί από την αρχή, και συνεργαζόμαστε με σημαντικά community sites σε όλο τον κόσμο ώστε να δημιουργήσουμε την πιο ρεαλιστική βάση δεδομένων στατιστικών παικτών του κόσμου.

Adaptable Match Environments: Ο αντίπαλος σας παίζει απίστευτο passing game;Θέλετε να παίξετε βρόμικα;Μπορείτε να μην κουρέψετε το γρασίδι πολύ κοντό, ή να το ποτίσετε υπερβολικά πριν τον αγώνα.

Οι παίκτες έχουν πλέον πρόσβαση σε μία τεράστια γκάμα από λεπτομέρειες.

Στους επόμενους μήνες η KONAMI θα ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες για το game, τα γραφικά του, τα physics της μπάλας, τις καιρικές συνθήκες και πως αυτές επηρεάζουν τη φυσική, τα νέα πρωταθλήματα, ένα επαναστατικό σύστημα ρόλων, βελτιωμένα edit modes σε παίκτες και στάδια, συστήματα online και τεχνολογία anti-cheat, όπως επίσης βελτιώσεις σε ήδη υπάρχοντα συστήματα όπως το Master League και το Become A Legend.

 
To PES 2015 θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4, το Xbox One και άλλα συστήματα το Φθινόπωρο του 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Rare κυκλοφόρησε την κλειστή beta του Sea of Thieves στο PlayStation 5. Η beta θα διαρκέσει έως τις 15 Απριλίου και είναι διαθέσιμη...

Νεα

Η Warhorse Studios, η εταιρεία ανάπτυξης του Kingdom Come: Deliverance,  θα αποκαλύψει ένα νέο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα. Σε μια ανάρτηση στο X, ο...

Νεα

Ο διευθυντής και εκτελεστικός παραγωγός της Bethesda Game Studios, Todd Howard, μίλησε για τις πιθανότητες μιας τηλεοπτικής σειράς βασισμένης στο The Elder Scrolls μετά...

Νεα

Μια αναφορά υποστηρίζει ότι το franchise Dead Space βρίσκεται σε αναμονή, αφού οι πωλήσεις του πιο πρόσφατου παιχνιδιού δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες της EA....