Connect with us

Τι ψάχνεις;

Uncategorized

Τα party members του Dragon Age:Inquisition

Την προηγούμενη φορά σας παρουσιάσαμε τον Dorian, τον πρώτο gay χαρακτήρα του  Dragon Age:Inquisition. Tώρα ετοιμαστείτε να γνωρίσετε όλους τους χαρακτήρες που μπορούν να σας συντροφεύσουν στο ταξίδι σας!

Cole

O Cole ήταν ένα σημαντικό μέρος του Dragon Age μυθιστορήματος, και πρόκειται για έναν πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να τον δουν, εκτός από εκείνους που τον εκλιπαρούν να τους σκοτώσει. Είναι γνωστός ως φάντασμα του Spire.
Ανακαλύπτοντας τι πραγματικά είναι ο Cole, ήταν ένα συναρπαστικό μέρος του βιβλίου. Και ποτέ δεν θα ανακαλύψει κανείς στα σίγουρα.
Ο Cole είναι ένα είδος δαίμονα. “Είναι σίγουρα κάπου στο φάσμα δαίμονας-ή- πνεύμα “, δήλωσε ο Weekes. “Πολλοί άνθρωποι θα τον βλέπουμε πάντα ως ένα δαίμονα. Θα προτιμούσα να είναι ένα πνεύμα. “Προσπαθεί.”
“Αν κάνετε μέλος της ομάδας σας “περίεργα” πράγματα θα συμβούν” είπε ο Weekes..

Solas

Τα ξωτικά θεωρούνται μια υπο-φυλή και οι μάγοι κυνηγιούνται αν  δεν φυλακίζονται στα Circle (σχολεία μάγων / φυλακές).Έτσι δεν είναι έκπληξη  ότι ο Solas έχει περάσει τη ζωή του από άποψη ως μάγος αποστάτης – ένα μάγος που δεν πήγε σε Circle. Στην πραγματικότητα, ο ίδιος ποτέ δεν ήταν σε ένα Circle – είναι αυτοδίδακτος. 
Και το ότι είναι αυτοδίδακτος του επέτρεψε να εξερευνήσει με ενθουσιασμό τη γοητεία του με το Fade – τον αιθέριο άλλο κόσμο, όπου προέρχονται οι μαγική δύναμη και  οι δαίμονες.

The Iron Bull

Ένας Qunari με τεράστια κέρατα και στο παρελθόν μέλος μιας ομάδας μισθοφόρων κατασκόπων για τους Qunari. Αυτός γίνεται μέλος της Inquisition αρχικά  για να κατασκοπεύσει αλλά είναι ανοιχτός γι ‘αυτό και θέλει να βοηθήσει στο να εξολοθρευτούν οι δαίμονες που εισβάλλουν. Εάν μπορείτε να χειριστείτε ενώ στέλνει τις κατασκοπευτικές αναφορές του μπορείτε να μάθετε ένα πράγμα ή δύο για τους Qunari σε αντάλλαγμα. 

Sera

Ένα ξωτικό με ένα μεγάλο τόξο. Είναι ένας ξένος, ένα πιόνι σε μια παρτίδα σκάκι που είναι εκτός ελέγχου, και που ποτέ δεν εμπιστεύτηκε τους παίκτες. 
Ο συγγραφέας Luke Kristjanson την περιέγραψε ως «παράτολμη και διασκεδαστική» και ως κάποια που δεν παίρνει τίποτα στα σοβαρά. Ζει τη ζωή της για τον εαυτό της. 

Blackwall

Ένας Grey Warden, ακριβώς όπως ο χαρακτήρας που ήσασταν στο Dragon Age: Origins. Δηλαδή, κάποιος που θυσίασε τη ζωή του εξ ολοκλήρου σε μια δια βίου και σε μεγάλο βαθμό άχαρη μάχη ενάντια στο κακό. 
Πιστεύει εγκάρδια στα ιδανικά των Wardens και πρόθυμα μπαίνει στην ομάδα σας για να πολεμήσετε μαζί.
Είναι ένας μπαρουτοκαπνισμένος πολεμιστής με βαριά πανοπλία και χειρίζεται ένα two-handed σπαθί.

Varric

Ο Varric ήταν από τους πρώτους συντρόφους σας στο Dragon Age 2. Δεν συμπαθεί την Cassandra εξαιτίας του παρελθόντος τους.

Cassandra Pentaghast

Ως Aναζητητής της Aλήθειας είναι ένας ειδικός πράκτορας του Θείου, ο ηγέτης της Chantry .Οι Ναΐτες είναι η πιο κοινή αστυνομική υλοποίηση της εν λόγω οργάνωσης. Αλλά κατά τη διάρκεια του βιβλίου Asunder υπήρχε ένα ρήγμα που προκλήθηκε από έναν ισχυρό Seeker που δήλωσε ότι οι Ναΐτες και οι Seeklers δεν είναι πλέον υπόχρεοι σε υποβολή προσφορών στο Θείο. Θα ασχοληθούν με τον αιώνιο εχθρό τους, τους μάγους, με το δικό τους τρόπο, απαντώντας στο Θεό τους – τον Δημιουργό – και μόνο. 
Η Κασσάνδρα ξεχωρίζει από το Θείο – θέλει να τερματίσει το χάος, αντί να το εντείνει επιδιώκοντας την τάξη.

Dorian

Ο χαρακτήρας του παιχνιδιού με το αμφιλεγόμενο background. Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για αυτόν.

Vivienne

Επίσης γνωστή ως Madame de Fer – “Η κυρία του Σίδερου” – είναι η επίσημη μάγος στο Imperial Court, σύμβουλος της αυτοκράτειρας και ο ηγέτης των μάγων. Απέκτησε την θέση της μέσω έξυπνων πολιτικών ελιγμών, καθιστώντας την έναν τρομακτικό εχθρό για περισσότερους λόγους από τις μαγικές δυνάμεις της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Ubisoft ανακοίνωσε τον επίσημο τίτλο του επόμενου παιχνιδιού Assassin’s Creed. Ο τίτλος που προηγουμένως αναφερόταν ως Assassin’s Creed Codename Red ονομάζεται τώρα Assassin’s...

Νεα

Στην έκθεση κερδών της Take-Two για το τέταρτο τρίμηνο του 2024, η εταιρεία δήλωσε πότε οι παίκτες μπορούν να περιμένουν την επόμενη προσθήκη στη...

Νεα

Καθώς η παραγωγή της 2ης σεζόν της σειράς The Last of Us του HBO βρίσκεται σε ανάπτυξη, δημοσιεύθηκαν πρώτες φωτογραφίες από τα σκηνικά που...

Νεα

Η OpenAI υπέγραψε συμφωνία για πρόσβαση σε περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο από το API δεδομένων του Reddit, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να αναδεικνύει...