Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gaming

Ταινίες & Σειρές

Τεχνολογία

Στήλες

Νέα

Οι θαυμαστές πιστεύουν ότι η δημιουργός του NFS, Stellar θα μπορούσε να κάνει tease ένα νέο Burnout

Οι θαυμαστές πιστεύουν ότι η δημιουργός του NFS, Stellar θα μπορούσε να κάνει tease ένα νέο Burnout

Ένα tweet από τον προγραμματιστή του Need for Speed, Stellar Entertainment, έκανε ορισμένους θαυμαστές να πιστέψουν ότι θα μπορούσε να κάνει tease ένα νέο παιχνίδι Burnout.

Η Stellar Entertainment έχει δουλέψει στο παρελθόν στα Need for Speed: Unbound, Need for Speed ​​Remastered και Burnout Paradise Remastered και τώρα οι θαυμαστές πιστεύουν ότι θα μπορούσε να κάνει tease ένα άλλο παιχνίδι στη σειρά Burnout.

«Ο τρόπος μας να σας δώσουμε (κάπως περίεργο) πληροφορίες εκ των έσω σχετικά με το τι εργαζόμαστε, χωρίς να σας λέμε στην πραγματικότητα τι δουλεύουμε», αναφέρει η ανάρτηση στο X.

Οι αναφορές στο “rear end”  έχουν προκαλέσει εικασίες, με το Takedowns να είναι το όνομα του παιχνιδιού για την καταστροφή του αυτοκινήτου ενός αντιπάλου στη σειρά αγώνων. Το Takedown ήταν επίσης ο υπότιτλος του τρίτου παιχνιδιού της σειράς.

Σε απάντηση σε αυτό, οι θαυμαστές έσπευσαν να επισημάνουν ότι η ανάρτηση θα μπορούσε να κάνει tease την πολυαναμενόμενη επιστροφή στο franchise των αγώνων.

Παρά τη ζήτηση για ένα νέο παιχνίδι στη σειρά, το τελευταίο παραδοσιακό παιχνίδι Burnout ήταν το Burnout Paradise, το οποίο κυκλοφόρησε το 2008.

Ένα remaster του παιχνιδιού, που αναπτύχθηκε από την Stellar Entertainment, κυκλοφόρησε το 2018 για να γιορτάσει τη 10η επέτειο του παιχνιδιού.

Έλα στην παρέα μας στο Discord

Νέα, κυκλοφορίες και συζήτηση για gaming, ταινίες, σειρές και τεχνολογία!

Μπες στον server →
ΔιαφήμισηGaming, ταινιες,
σειρες & τεχνολογια
Ακολούθησέ μας στο TikTok
Διαφήμιση

Σχετικά άρθρα