Connect with us

Τι ψάχνεις;

Features

Οι καλύτερες σειρές για να δεις και το 2024 στο Apple TV Plus

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την κυκλοφορία του Apple TV Plus και η πλατφόρμα streaming μπορεί να μην έχει την εκτεταμένη βιβλιοθήκη των ανταγωνιστών του, αλλά οι σειρές και οι ταινίες που έχει είναι πραγματικά πολύ καλές.

Δείτε παρακάτω

Monarch: Legacy of Monsters

Αυτή η σειρά βασίζεται στο ίδιο σύμπαν με τον Godzilla του 2014 και τις πολλές συνέχειές του. Πρόκειται για ένα prequel που διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’50 και το 2015 και εξιστορεί πολλές γενιές της ίδιας οικογένειας καθώς εξερευνούν τον κόσμο των γιγάντιων τεράτων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή για τη Γη – ή την σωτηρία της.

Lessons in Chemistry

Αυτή η σειρά, με παραγωγό και πρωταγωνίστρια την Brie Larson, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο. Η Larson υποδύεται την Elizabeth Zott, μια ταλαντούχα χημικό που προσπαθεί να τα καταφέρει ως ανύπαντρη εργαζόμενη γυναίκα στα τέλη της δεκαετίας του ’50. Μετά από μια σειρά καταστροφικών απωλειών, παίρνει τα πάνω της, ξεκινά μια εκπομπή μαγειρικής με βάση την επιστήμη και γίνεται σταρ.

For All Mankind

Το δράμα επιστημονικής φαντασίας από τον Ron D. Moore είναι ένα από τα μακροβιότερα σόου στο Apple TV Plus και για καλό λόγο. Ενώ ξεκίνησε ως μια εναλλακτική ιστορική εκπομπή που αναλογιζόταν τι θα συνέβαινε αν οι Σοβιετικοί έφταναν πρώτα στη Σελήνη, τώρα έχει γίνει μια από τις καλύτερες επιστημονικής φαντασίας στην τηλεόραση. Η τέταρτη σεζόν ήταν ιδιαίτερα προφητική. Τοποθετημένο στις αρχές της δεκαετίας του 2000, εξερευνά την έννοια της εμπορικής εξερεύνησης του διαστήματος. Γίνονται μεγάλες συζητήσεις για τα δικαιώματα των δισεκατομμυριούχων, την οργάνωση της εργασίας και τον τρόπο λειτουργίας της NASA σε έναν κόσμο όπου οι μεγαλύτεροι και καλύτεροι πύραυλοι κατασκευάζονται από ιδιωτικές εταιρείες.

Silo

Αυτή είναι μια άλλη σειρά που βασίζεται σε ένα βιβλίο, αλλά αντί οι γυναίκες να περιηγούνται στην πατριαρχία στη δεκαετία του ’50, είναι για γυναίκες που περιηγούνται σε μια εξουθενωτική δυστοπία στο μέλλον. Είναι ένα μυστήριο και ένα θρίλερ που χρησιμοποιεί το μοναδικό και ανησυχητικό σκηνικό του για να αυξήσει την ένταση, ακόμη και όταν εξερευνά πώς μια μικρή κοινότητα συγκεντρώνεται στο τέλος του κόσμου.

The Morning Show

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Apple TV Plus είναι στην τρίτη της σεζόν. Μια από τις πιο συναρπαστικές σαπουνόπερες στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Οι γραμμές της πλοκής είναι παράξενες, και αυτό είναι το ζητούμενο. Όλο αυτό λειτουργεί γιατί είναι γεμάτη από πολύ ταλαντούχους και γοητευτικούς ηθοποιούς. Όπως οι παλιές σαπουνόπερες, βρίσκεις τον εαυτό σου να μην σε πειράζει η ανοησία γιατί θέλεις κυρίως να περάσεις χρόνο με όλα αυτά τα γνωστά πρόσωπα.

Invasion

Η πρώτη σεζόν του Invasion ήταν αργή, με τους εξωγήινους να εμφανίζονται αρκετά αργά στη σεζόν. Η δεύτερη σεζόν  δεν έχει κανένα από αυτά τα προβλήματα και αντ ‘αυτού κρατά ένα σφιχτό λουρί στην εκτεταμένη ιστορία της. Αξίζει τον χρόνο σας, αν ψάχνετε για μια ιστορία εισβολής εξωγήινων που δεν ξεχνά ποτέ γιατί η ανθρωπότητα πρέπει να επιβιώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Πριν το Skull & Bones βγει στην αγορά και αμέσως πέσει στα βαθιά, ο CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, τόνισε ότι η τιμή του...

Νεα

Το Call of Duty: Vanguard θεωρείται ευρέως ένα από τα χειρότερα παιχνίδια Call of Duty που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Όμως, παρά τη χαμηλότερη από...

Νεα

Η Ubisoft κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ ιστορίας για το Star Wars Outlaws, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μετά από μια πρόσφατη διαρροή, το...

Νεα

Η πρόεδρος του Xbox, Sarah Bond, δημιούργησε μια νέα ομάδα αφιερωμένη στη διατήρηση παιχνιδιών και στη συμβατότητα προς τα πίσω σε μελλοντικό υλικό. Αυτό...