Connect with us

Τι ψάχνεις;

Features

Οι 6 καλύτερες θεωρίες θαυμαστών για το GTA 6

Το trailer του GTA 6 μπορεί να αποκαλύφθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως απέχουμε τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την κυκλοφορία του. Και με την δημοφιλία που έχει η σειρά, είναι λογικό οι θαυμαστές να δημιουργούν θεωρίες για τα “θέλω” τους από το επερχόμενο παιχνίδι.

Παρακάτω θα βρείτε τις 6 καλύτερες θεωρίες θαυμαστών για το GTA 6:

A.I. NPCs

Φαίνεται ότι δεν περνάει μέρα χωρίς να ακούσετε για την τεχνητή νοημοσύνη, και τώρα δεν μπορείτε να διαβάσετε για το GTA 6 χωρίς να αναφερθεί, αλλά αυτό μπορεί να είναι και καλό. Με την άνοδο της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης, είδαμε να ενσωματώνεται γρήγορα στο παιχνίδι με διάφορα mods, καθώς και προγραμματιστές να εξετάζουν πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στα παιχνίδια στο μέλλον.

Ένα από αυτά τα πρώιμα AI mods έχει προσθέσει NPCs ελεγχόμενους από AI σε role servers του GTA. Αυτά τα mods επιτρέπουν στον παίκτη να μιλάει σε πραγματικό χρόνο με τον NPC χρησιμοποιώντας τα ακουστικά του και να έχει τον NPC να απαντά με την ιστορία του και σε ερωτήσεις. Συμπτωματικά, η Rockstar Games εξαγόρασε την Cfx.re, τους δημιουργούς του mod ρόλων Fivem. Θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ότι αυτή η νέα τεχνολογία, καθώς και η ενσωμάτωση του roleplaying, θα μπορούσαν να έρθουν στο GTA 6 και στο GTA Online; Πολλοί οπαδοί φαίνεται να το πιστεύουν.

Πολλαπλά χρονοδιαγράμματα και τοποθεσίες

Μία από τις πρώτες φήμες και θεωρίες των οπαδών είναι ότι το GTA 6 θα μπορούσε να λάβει χώρα σε πολλαπλές χρονικές γραμμές και σε διαφορετικές τοποθεσίες. Μια μακροχρόνια φήμη είναι ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει σε ένα φανταστικό Rio de Jenario της δεκαετίας του 1960 ή του 1970, πριν μεταπηδήσει σε ένα σύγχρονο Vice City. Αυτό θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό, καθώς έχουμε δει τη σειρά να ξεφεύγει από το Liberty City, το Vice City και το Los Santos μόνο δύο φορές, με το πακέτο επέκτασης GTA: London για το αρχικό παιχνίδι του 1997 και το Anywhere USA στο GTA 2.

Το GTA 6 θα διαθέτει κρυπτονομίσματα

Όχι, δεν θα μπορείτε να κερδίσετε GTA Coin και να γίνετε πλούσιοι παίζοντας το GTA 6, αλλά το κρυπτονόμισμα θα μπορούσε να είναι μέρος του παιχνιδιού ως νόμισμα εντός του παιχνιδιού. Το κρυπτονόμισμα είναι μια νέα μορφή τεχνολογίας που υπάρχει μόλις εδώ και μια δεκαετία περίπου και δεν είχε γίνει ακόμη γνωστό στο ευρύ κοινό όταν κυκλοφόρησε το GTA 5. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ότι είναι πολύ ασφαλές για τη μεταφορά χρημάτων καθώς και πιο ανώνυμο από τις παραδοσιακές τραπεζικές συναλλαγές. Αυτό θα μπορούσε να το καταστήσει έναν εξαιρετικό τρόπο για τον εγκληματικό υπόκοσμο να στέλνει χρήματα και να σας πληρώνει για την ολοκλήρωση αποστολών. Με τη Rockstar Games να πιάνει τον σφυγμό όταν πρόκειται για την ανάδειξη των τάσεων, θα ήταν έκπληξη αν δεν εμφανιστεί στο παιχνίδι με κάποια μορφή.

Ο Tommy Vercetti θα επιστρέψει

Ο Tommy Vercetti είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και εμβληματικούς χαρακτήρες της σειράς GTA, καθώς είναι ο πρωταγωνιστής του GTA Vice City. Την εποχή του GTA Vice City, το οποίο διαδραματίζεται το 1986, ο Tommy Vercetti ήταν 35 ετών. Αυτό σημαίνει ότι αν το GTA 6 διαδραματίζεται στη δεκαετία του 2020, ο Vercetti θα ήταν στα 70 του, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να εμφανιστεί, καθώς είναι ακόμα ζωντανός απ’ όσο γνωρίζουμε. Η τελευταία φορά που αναφέρθηκε ήταν το 2002 στην ιστοσελίδα προώθησης του Vice City που ονομαζόταν Kent Paul’s 80’s Nostalgia Zone! Η ιστοσελίδα έδειχνε ότι από το 2002 κυβερνούσε ακόμα το Vice City ως Kingpin, οπότε αν ο νόμος ή οι εχθροί του δεν τον πρόλαβαν τα τελευταία 20 χρόνια, είναι πιθανό να εμφανιστεί στο GTA 6 με κάποια ιδιότητα.

Θα διαθέτει κάθε χάρτη συγχωνευμένο μαζί

Αυτή είναι μια θεωρία που συχνά δημοσιεύεται έντονα στο διαδίκτυο με την κυκλοφορία κάθε παιχνιδιού και είναι ότι τα Liberty City, Vice City και Los Santos θα συγχωνευθούν και θα είναι προσβάσιμα ως ένας χάρτης. Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει γίνει ποτέ πραγματικότητα και είναι κάτι που πιθανότατα δεν θα γίνει ποτέ. Η Rockstar Games φαίνεται να εναλλάσσει τους τρεις χάρτες κάθε τρία παιχνίδια, πράγμα που σημαίνει ότι το GTA 7 έχει πιθανότητες να διαδραματίζεται στο Liberty City, εκτός αν σπάσει μια παράδοση 20+ ετών. Θα ήταν ωραίο να παίξουμε όλους τους χάρτες σε ένα παιχνίδι και να έχουμε το πιο εκτεταμένο GTA μέχρι σήμερα, αλλά δεν είναι πιθανό.

Εξελισσόμενο περιεχόμενο για ένα παίκτη

Μετά την κυκλοφορία του GTA 5, τα παιχνίδια ζωντανής υπηρεσίας έχουν εκτοξευθεί σε δημοτικότητα, με παιχνίδια όπως το Fortnite, το Final Fantasy 14 και το Destiny 2 να εξελίσσονται συνεχώς με τακτικές ενημερώσεις που φέρνουν φρέσκο περιεχόμενο, νέες ιστορίες και αλλαγές στους χάρτες των παιχνιδιών. Η Rockstar Games υιοθέτησε αυτή την προσέγγιση με το GTA Online, με το Los Santos να ενημερώνεται κατά διαστήματα και μια συνεχή ροή νέων ιστοριών και αποστολών προς ολοκλήρωση για την επέκταση του σύμπαντος του GTA. Δυστυχώς, η πτυχή του single-player του GTA 5 έχει παραμείνει εντελώς αμετάβλητη από το 2013, με ακόμα και τον χάρτη να μην ταιριάζει πλέον με τον αντίστοιχο του GTA Online.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να αλλάξουν με το GTA 6, καθώς ορισμένοι οπαδοί εικάζουν ότι θα μπορούσε να έχει ένα εξελισσόμενο single-player, το οποίο θα μπορούσε να προσθέσει νέο περιεχόμενο και ιστορίες, καθώς και έναν εξελισσόμενο χάρτη που θα ταιριάζει με το GTA Online. Στο GTA Online έχουν διαδραματιστεί πολλές διασκεδαστικές ιστορίες που συχνά αφορούσαν χαρακτήρες που είδαμε στο GTA 5, αλλά δεν θέλουν όλοι να παίζουν με άλλους παίκτες, γεγονός που θα μπορούσε να κάνει την προσφορά της ίδιας εμπειρίας σε όσους θέλουν να παίξουν μόνοι τους μια εξαιρετική επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Κατά τη διάρκεια του Xbox Summer Games Showcase το απόγευμα της Κυριακής, η Microsoft ανακοίνωσε ότι τρεις νέες κονσόλες Xbox Series θα κυκλοφορήσουν φέτος....

Νεα

Το shooter τακτικής Valorant της Riot ήταν αποκλειστικό για PC από την κυκλοφορία του το 2020 – αλλά αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα. Ο...

Νεα

Η BioWare κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για το Dragon Age Dreadwolf, η οποία περιλαμβάνει την αλλαγή του ονόματος σε Dragon Age The Veilguard. Στο...

Νεα

Το Microsoft Flight Simulator 2024 θα κυκλοφορήσει για Xbox και PC στις 19 Νοεμβρίου. Η επόμενη δόση του θρυλικού franchise θα περιλαμβάνει ταξίδια με...