Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gaming

Ταινίες & Σειρές

Τεχνολογία

Στήλες

Σειρές

O Neil Druckmann ελπίζει η τρίτη σεζόν του The Last of Us να διατηρήσει την πιστότητα της πρώτης

O Neil Druckmann ελπίζει η τρίτη σεζόν του The Last of Us να διατηρήσει την πιστότητα της πρώτης

Η τηλεοπτική μεταφορά του The Last of Us μπαίνει σε νέα φάση, καθώς ο δημιουργός του franchise Neil Druckmann επιβεβαίωσε ότι δεν θα «τρέξει» την σεζόν 3 της σειράς.

Μετά από δύο κύκλους στο τιμόνι, ο Druckmann εξήγησε ότι στρέφει με την προσοχή του στη Naughty Dog και στα επόμενα projects του στο gaming. Τη σκυτάλη παίρνει πλέον εξ ολοκλήρου ο συνδημιουργός της σειράς Craig Mazin, ο οποίος «βάζει και τα δύο χέρια στο τιμόνι» για τη συνέχεια της ιστορίας του Joel και της Ellie.

Μιλώντας στο Variety, ο Druckmann υπογράμμισε ότι θα παραμείνει κοντά στη σειρά αλλά σε ρόλο υψηλής επίβλεψης.

Όπως είπε: «Όσο κι αν μου λείπει να μπαίνω στα γρανάζια, στα εφέ και στις σημειώσεις σεναρίου, προσπαθώ απλώς να την καθοδηγώ… Η ελπίδα μου για τη σεζόν 3 είναι να βεβαιωθώ ότι είναι τόσο βαθιά πιστή όσο ήταν η σεζόν 1 — αυτό είναι το χρυσό στάνταρ για τέτοιες προσαρμογές».

Η σεζόν 2 άφησε τη δράση σε cliffhanger, προετοιμάζοντας την πλευρά της Abby (την οποία υποδύεται η Kaitlyn Dever), και η συνέχεια θα αναπτυχθεί υπό την πλήρη καθοδήγηση του Mazin.

«Χρυσό στάνταρ» πιστότητας, εννέα Emmy και το επόμενο βήμα: Intergalactic: The Heretic Prophet

Ο Druckmann τόνισε ότι ο στόχος του για τη νέα σεζόν είναι η «βαθιά πιστότητα» αντίστοιχη με εκείνη της σεζόν 1, ενώ ταυτόχρονα να επιτρέπεται «η όμορφη επέκταση» των ιστοριών από την υπόλοιπη δημιουργική ομάδα. Η πρώτη σεζόν έχει ήδη αναγνωριστεί από την Ακαδημία Τηλεόρασης, με τη σειρά να μετρά εννέα βραβεία Emmy, κάτι που ο ίδιος θεωρεί πολύτιμο σχολείο: «Έκανα το καλύτερο σχολείο κινηματογράφου δουλεύοντας στη σειρά… Έμαθα πολλά για την κινηματογραφική αφήγηση που επικαλύπτονται με τη δουλειά μου στη Naughty Dog», είπε.

Παράλληλα, ο δημιουργός επιβεβαίωσε ότι η πρώτη του ευθύνη παραμένουν τα video games. Στο πλάνο του βρίσκεται το πολυαναμενόμενο sci-fi παιχνίδι Intergalactic: The Heretic Prophet, ενώ για τη σειρά θα συνεχίσει να λειτουργεί ως «θεματοφύλακας» σε υψηλό επίπεδο: «Νομίζω ότι μπορώ να υπηρετήσω καλύτερα αυτή τη σειρά και μελλοντικές προσαρμογές έχοντας μάθει όλα αυτά — αλλά η πρώτη μου αγάπη είναι τα παιχνίδια, και είναι στη Naughty Dog».

Με αυτά τα δεδομένα, η σεζόν 3 του The Last of Us προχωρά με πλήρη δημιουργική ευθύνη στον Craig Mazin, ενώ ο Neil Druckmann παραμένει σε ρόλο ανώτερης επίβλεψης για να διασφαλίσει τη «βαθιά πιστότητα» που καθόρισε την επιτυχία της πρεμιέρας. Η συνέχεια της ιστορίας θα αποκαλυφθεί στην οθόνη, τη στιγμή που ο Druckmann επικεντρώνεται στο επόμενο μεγάλο κεφάλαιο του στούντιό του.

Έλα στην παρέα μας στο Discord

Νέα, κυκλοφορίες και συζήτηση για gaming, ταινίες, σειρές και τεχνολογία!

Μπες στον server →
ΔιαφήμισηGaming, ταινιες,
σειρες & τεχνολογια
Ακολούθησέ μας στο TikTok
Διαφήμιση

Σχετικά άρθρα