Ο Matt Booty της Xbox έδωσε μια μικρή ενημέρωση για το The Elder Scrolls 6, λέγοντας ότι έχει δει το παιχνίδι σε δράση στη Bethesda και ότι «δείχνει εκπληκτικό» και «προχωρά καλά».
Η δήλωση έρχεται οκτώ χρόνια μετά την πρώτη αποκάλυψη του teaser του The Elder Scrolls 6 από τη Bethesda το 2018. Από τότε, η εταιρεία και η Xbox έχουν δείξει ελάχιστα για το πολυαναμενόμενο RPG, το οποίο παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα αναπάντητα projects στο πρόγραμμα της Microsoft.
Μιλώντας στο Variety, ο Booty αναφέρθηκε στη δυσκολία που έχει η απόφαση για το πότε πρέπει να παρουσιαστεί ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Όπως είπε, από τη μία υπάρχει η ανάγκη να δείξει μια εταιρεία στο κοινό όσα δουλεύει και να δημιουργήσει ενθουσιασμό νωρίς, από την άλλη όμως πρέπει να περιμένει τη σωστή στιγμή.
«Όταν αποφασίζεις να το δείξεις, θέλεις να είναι το καλύτερο που έχεις. Και επίσης, όταν δείχνεις το παιχνίδι, δίνεις και μια υπόσχεση ότι έρχεται σύντομα».
Η τοποθέτησή του φαίνεται να αναγνωρίζει έμμεσα ότι το The Elder Scrolls 6 παρουσιάστηκε πολύ νωρίς. Ο Todd Howard, εκτελεστικός παραγωγός και σκηνοθέτης στη Bethesda Game Studios, έχει ήδη δηλώσει ότι η ανακοίνωση του παιχνιδιού έγινε νωρίτερα από όσο θα έπρεπε.
Η Bethesda κρατά ακόμη κλειστά τα χαρτιά της
Παρά την απουσία ουσιαστικής παρουσίασης, ο Booty είπε ότι έχει επισκεφθεί τη Bethesda, έχει καθίσει με τον Howard και έχει δει το The Elder Scrolls να παίζεται. Σύμφωνα με τον ίδιο, το παιχνίδι «δείχνει εκπληκτικό» και η ανάπτυξή του «προχωρά καλά».
«Θα φροντίσουμε να το ανακοινώσουμε και να το αποκαλύψουμε πραγματικά τη σωστή στιγμή».
Ο Howard έχει επίσης πει ότι η πλειονότητα του κτιρίου της Bethesda εργάζεται πάνω στο The Elder Scrolls 6, περιγράφοντας το παιχνίδι ως πολύ διαφορετικό από το Starfield και το Fallout.
Η Bethesda δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Elder Scrolls 6.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.



































