Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Η Splash Damage προσφέρει επιστροφές χρημάτων στο Battalion 1944 Kickstarter μετά από «αθέτηση υποσχέσεων»

Η Splash Damage προσφέρει επιστροφές χρημάτων στο Battalion 1944 Kickstarter μετά από «αποτυχία υποσχέσεων»

Η Bulkhead και η μητρική εταιρεία Splash Damage ανακοίνωσαν ότι όλοι οι υποστηρικτές του Kickstarter του Battalion 1944 δικαιούνται επιστροφή χρημάτων “χωρίς ερωτήσεις”, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα, το επίπεδο δέσμευσης ή το χρόνο που παίχτηκε στο παιχνίδι.

«Όταν ξεκινήσαμε την καμπάνια του  Battalion 1944 στο Kickstarter, ξεκινήσαμε να “ανακτήσουμε τον πυρήνα των κλασικών multiplayer shooters”. Αυτή η γραμμή μας συνέδεσε με τους υποστηρικτές μας και που υποστήριξαν οικονομικά το όραμά μας να γιορτάσουμε όλα όσα ήταν υπέροχα για εκείνη την εποχή των shooters», δήλωσε ο CEO της Bulkhead, Joe Brammer.

«Τελικά, δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε πλήρως όλα όσα είχαμε υποσχεθεί να κάνουμε, κυρίως την κυκλοφορία της έκδοσης της κονσόλας. Χωρίς αυτή την αρχική υποστήριξη του Kickstarter, η Bulkhead δεν θα υπήρχε σήμερα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές μας που πίστεψαν στο έργο τόσο σθεναρά και με πάθος όσο εμείς – αλλά καθώς δεν μπορέσαμε να επιτύχουμε όλους τους στόχους που θέσαμε αρχικά, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε πλήρως τα χρήματα σε όλους τους αρχικούς υποστηρικτές μας στο Kickstarter.»

Η Bulkhead συγκέντρωσε £317.000 μέσω του Kickstarter. Αρχικά σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι για Xbox One και PS4 αφού έφερνε την πλήρη κυκλοφορία του για PC τον Μάιο του 2019, αλλά οι εκδόσεις της κονσόλας δεν κυκλοφορόσηαν ποτέ.

Διαβάστε επίσης:  Το Xbox κυκλοφορεί πονηρό χειριστήριο με θέμα το Deadpool & Wolverine

Η Splash Damage, η οποία απέκτησε το αγγλικό στούντιο Bulkhead στα τέλη του 2022, είπε ότι οι παίκτες που υποστήριξαν το Battalion 1944 στο Kickstarter έλαβαν email με λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο διεκδίκησης των επιστροφών τους.

«Σίγουρα υπήρξαν στιγμές που δεν τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας και απογοητεύαμε την κοινότητά μας», δήλωσε ο CEO της Splash Damage, Richard Jolly. «Τώρα, μαζί με τον Bulkhead, δεν δεσμευόμαστε απλώς να μαθαίνουμε από αυτές τις εμπειρίες, αλλά και να το αποδεικνύουμε μέσα από τη δράση, και πιστεύουμε ότι αυτό είναι που σέβεται καλύτερα την υποστήριξη και την πίστη που μας έχει δείξει η κοινότητα του Τάγματος».

Η Bulkhead, η οποία αναπτύσσει από κοινού το Transformers: Reactivate με τη Splash Damage, παρείχε επίσης μια ενημέρωση:

«Τώρα η συνεργασία με τη Splash Damage, τους δημιουργούς του Enemy Territory, ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είπε ο Brammer. «Ήταν ανοιχτοί στο να μοιραστούν μαζί μας πολλά από τη δική τους τεχνογνωσία και κατάλαβαν μερικές από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε. Είναι επίσης ένα στούντιο με γνώμονα την κοινότητα, και έχουν τόση εμπειρία να μας προσφέρουν καθώς αναπτύσσουμε τα Wardogs. Με την υποστήριξή τους, πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο παιχνίδι μας ποτέ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Σε μια οικονομική πρόβλεψη που δημοσίευσε η Bain & Company, αναφέρεται ότι τα παγκόσμια έσοδα από τo gaming θα φτάσουν στα 307 δισεκατομμύρια δολάρια...

Νεα

Ένας πρώην artist της Toys For Bob ισχυρίστηκε ότι ένα πέμπτο παιχνίδι Crash Bandicoot ακυρώθηκε στο στούντιο. Ο concept artist Nicholas Kole έκανε τον...

Νεα

Τα σχέδια για μια live-action σειρά βασισμένη στο franchise Driver της Ubisoft έχουν ακυρωθεί, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία. Ωστόσο, η εταιρεία υποστήριξε ότι εξακολουθεί...

Νεα

Μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία, το Stranger Things, μόλις έδωσε στους θαυμαστές της μια τεράστια γεύση για το τι πρόκειται να...