Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gaming

Ταινίες & Σειρές

Τεχνολογία

Στήλες

Διαφήμιση
Νέα

Η Adele ξεπέρασε το FIFA 16!

Η Adele ξεπέρασε το FIFA 16!

Το νέο album της Adele με τίτλο “25” ήταν το ψυχαγωγικό προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με την ένωση λιανοπωλητών της χώρας.

Το album πούλησε 2.604.850 αντίτυπα, αφήνοντας στην δεύτερη θέση το FIFA 16 που κατάφερε να πουλήσει 2.516.079, αν και το προϊόν της EA έφερε στα ταμεία της εταιρίας περισσότερα χρήματα αναλογικά με το album.

Όσο αφορά γενικά τα παιχνίδια, θέση στη λίστα, είχαν το Call of Duty : Black Ops III (1,9 εκατομμύρια), Fallout 4 (1,1 εκατομμύρια), Star Wars Battlefront ( 1 εκατομμύριο) και GTA V (999 χιλιάδες).

Διαφήμιση

Έκπληξη αποτελεί η απουσία από την εικοσάδα, των The Witcher 3, MGS 5 και Batman: Arkham Knight, κάτι που σημαίνει ότι πούλησαν λιγότερα από 740 χιλιάδες αντίτυπα στην Μεγάλη Βρετανία.

Έλα στην παρέα μας στο Discord

Νέα, κυκλοφορίες και συζήτηση για gaming, ταινίες, σειρές και τεχνολογία!

Μπες στον server →

XPlay GR

Ελληνικό gaming site με reviews, previews, ειδήσεις και διαγωνισμούς! Περισσότερα άρθρα →

Διαφήμιση

Σχετικά άρθρα