Η Activision επιβεβαίωσε επίσημα το Call of Duty: Warzone Mobile

Μετά από αναφορές ότι η Activision δούλευε σε μια έκδοση για κινητά του Call of Duty: Warzone η εταιρεία αποφάσισε να το επιβεβαιώσει.
H Αctivision το ανακοίνωσε ως μέρος της αποκάλυψης των σχεδίων της για το μέλλον του Call of Duty. Το επίσημο blog post περιγράφει το free-to-play battle royale shooter ως παιχνίδι που “δημιουργείται εγγενώς για κινητά με τη χρήση τελευταίας τεχολογίας”. Αυτό σημαίνει ότι η Activision δεν έχει σκοπό να κάνει cross-play μεταξύ της έκδοσης για κινητά και της έκδοσης για κονσόλες.
Σύμφωνα με την Activision, το Warzone Mobile θα υπάρχει για αρκετά χρόνια και φαίνεται η πρόθεση της να το δημιουργήσει ώστε να είναι ανεξάρτητο από το sequel Warzone 2 που θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.
Έλα στην παρέα μας στο Discord
Νέα, κυκλοφορίες και συζήτηση για gaming, ταινίες, σειρές και τεχνολογία!





