Η EA ανακοίνωσε επίσημα την αναβολή της δεύτερης σεζόν των Battlefield 6 και Battlefield REDSEC. Η νέα ημερομηνία για τη διάθεση του νέου περιεχομένου ορίστηκε για τις 17 Φεβρουαρίου 2026.
Ο λόγος της αναβολής και το νέο χρονοδιάγραμμα
Η απόφαση ελήφθη προκειμένου η ομάδα ανάπτυξης να αξιολογήσει το feedback της κοινότητας και να βελτιώσει την ποιότητα του Battlefield 6. Η Electronic Arts δήλωσε ότι η παράταση της τρέχουσας σεζόν είναι απαραίτητη για τον περαιτέρω έλεγχο και τη βελτιστοποίηση των νέων στοιχείων.
Η επέκταση της πρώτης σεζόν θα ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου 2026 μέσω ενός νέου update. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν το υπάρχον battle pass και να συμμετέχουν σε νέες εβδομαδιαίες προκλήσεις.
Το νέο Frostfire Bonus Path και οι ανταμοιβές
Στις 27 Ιανουαρίου 2026 θα ενεργοποιηθεί το Frostfire Bonus Path, το οποίο περιλαμβάνει νέα αντικείμενα εξατομίκευσης και XP boosts. Οι δωρεάν ανταμοιβές περιλαμβάνουν ένα skin οχημάτων και player cards, ενώ οι κάτοχοι του battle pass θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα νέο πακέτο όπλων.
Η πρόοδος στο συγκεκριμένο μονοπάτι θα επιτυγχάνεται αποκλειστικά μέσω των εβδομαδιαίων προκλήσεων, καθώς δεν θα υπάρχουν επιπλέον bonus challenges. Η πλήρης αποκάλυψη της δεύτερης σεζόν και του οδικού χάρτη για το 2026 αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του Φεβρουαρίου.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.


































