Connect with us

Τι ψάχνεις;

Uncategorized

Το μεγαλύτερο gaming event στα Βαλκάνια επιστρέφει!

Για ακόμη μια χρονιά στο διαβόητο περίπτερο δεκαεπτά (Hangar 17) στη Δ.Ε.Θ. για δέκα ημέρες, 3.500 τ.μ θα υποδεχτούν το κλασσικό και σύγχρονο gaming, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, διαγωνισμούς και τουρνουά, ενώ panels με όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα του community και άπειρα happenings θα σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε ποτέ.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν αποκλειστικούς νέους τίτλους και να
θυμηθούν παλιότερους ενώ φυσικά θα μπορούν να πάρουν μέρος σε διαδραστικές δραστηριότητες καθημερινά. Με έπαθλα άνω των 12.000 ευρώ σε δημοφιλείς τίτλους όπως Hearthstone, League of Legends, Starcraft II, Dota 2, FIFA14, NBA2K14, Injustice Gods Among Us, Tekken Tag Tournament, Street Fighter, Mortal Kombat, Smite, HALO, Minecraft, κ.α ο ηλεκτρονικός αθλητισμός έχει πρωτεύοντα ρόλο.

Για τους πιο παραδοσιακούς τύπους θα υπάρχει χώρος αφιερωμένος στην πηγή του
gaming, τα επιτραπέζια παιχνίδια. Εκτός από την ποικιλία που θα είναι διαθέσιμη για όλους
να παίξουν ελεύθερα, θα διοργανωθούν και τουρνουά όπως Magic the Gathering, Yu Gi
Oh!, Game of Thrones LCG, Lord of the Rings LCG, Android: Netrunner LCG.

Ποτέ δεν ξεχνάμε τους cosplayers, των οποίων το μεράκι δίνει ζωή στους αγαπημένους
χαρακτήρες μας με διάφορα εργαστήρια και τον δικό τους ξεχωριστό διαγωνισμό.

Επιπλέον θα υπάρχουν καθημερινά παρουσιάσεις από νέους τίτλους αλλά και gaming panels με συντάκτες από τα TOP gaming sites στην Ελλάδα και την αφρόκρεμα των Streamers. Για πρώτη φορά το IGN θα δώσει το παρόν, με καθημερινές αποκλειστικότητες  περιεχομένου και τo αφιέρωμα “First”, Live από το Stage της ΔΕΘ. Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε videogame development και νέες τεχνολογίες, αλλά και spotlights για όλους τους αγαπημένους Youtubers που ασχολούνται με τον χώρο κλείνουν το τρίπτυχο Ψυχαγωγίας, Ηλεκτρονικού Αθλητισμού και Εκπαίδευσης.

Δεν σας φτάνουν αυτά; Σαν special event θα υπάρχει όπως και πέρυσι ειδικά διαμορφωμένος χώρος για επίδειξη και εργαστήριο “Ελευθέρου Τρεξίματος” Freerunning /Parkour.

Εκτός όλων των παραπάνω, γιατί να μην κάνετε και τα φθινοπωρινά σας ψώνια;

Videogames, gaming gear, merchandise, anime, movies, tv series, επιτραπέζια, λούτρινα, ρουχισμός και πολλά άλλα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα όλο το δεκαήμερο για να κάνετε τα ψώνια σας και να ξεκινήσετε δυναμικά το Φθινόπωρο.

Μικροί και μεγάλοι, οικογένειες ή παιδιά, ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, το eGaming σας περιμένει και φέτος για μια πραγματική γιορτή βιντεοπαιχνιδιών και μοντέρνας Κουλτούρας στην 79η ΔΕΘ, την μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες: www.egaming.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: xplaygr.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Τα πιο πρόσφατα στοιχεία πωλήσεων παιχνιδιών κυκλοφόρησαν για τον Μάιο του 2024, και μαζί τους έρχονται και οι πιο πρόσφατοι αριθμοί σχετικά με τις...

Νεα

Η Polyphony Digital παρουσίασε λεπτομερώς την επόμενη σημαντική ενημέρωση για το Gran Turismo 7. Η δωρεάν ενημέρωση του Ιουλίου 2024 θα προσθέσει μια νέα...

Νεα

Το EA Sports FC 25 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Αυτό αναφέρει ο γνωστός insider Billlbil-Kun, ο οποίος γράφει στο Deallabs ότι το παιχνίδι θα...

Νεα

Ένα νέο arcade παιχνίδι αγώνων έρχεται από την iRacing. Η εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την Original Fire Games για την ανάπτυξη και...