Connect with us

Τι ψάχνεις;

Uncategorized

Το μεγαλύτερο gaming event στα Βαλκάνια επιστρέφει!

Για ακόμη μια χρονιά στο διαβόητο περίπτερο δεκαεπτά (Hangar 17) στη Δ.Ε.Θ. για δέκα ημέρες, 3.500 τ.μ θα υποδεχτούν το κλασσικό και σύγχρονο gaming, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, διαγωνισμούς και τουρνουά, ενώ panels με όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα του community και άπειρα happenings θα σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε ποτέ.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν αποκλειστικούς νέους τίτλους και να
θυμηθούν παλιότερους ενώ φυσικά θα μπορούν να πάρουν μέρος σε διαδραστικές δραστηριότητες καθημερινά. Με έπαθλα άνω των 12.000 ευρώ σε δημοφιλείς τίτλους όπως Hearthstone, League of Legends, Starcraft II, Dota 2, FIFA14, NBA2K14, Injustice Gods Among Us, Tekken Tag Tournament, Street Fighter, Mortal Kombat, Smite, HALO, Minecraft, κ.α ο ηλεκτρονικός αθλητισμός έχει πρωτεύοντα ρόλο.

Για τους πιο παραδοσιακούς τύπους θα υπάρχει χώρος αφιερωμένος στην πηγή του
gaming, τα επιτραπέζια παιχνίδια. Εκτός από την ποικιλία που θα είναι διαθέσιμη για όλους
να παίξουν ελεύθερα, θα διοργανωθούν και τουρνουά όπως Magic the Gathering, Yu Gi
Oh!, Game of Thrones LCG, Lord of the Rings LCG, Android: Netrunner LCG.

Ποτέ δεν ξεχνάμε τους cosplayers, των οποίων το μεράκι δίνει ζωή στους αγαπημένους
χαρακτήρες μας με διάφορα εργαστήρια και τον δικό τους ξεχωριστό διαγωνισμό.

Επιπλέον θα υπάρχουν καθημερινά παρουσιάσεις από νέους τίτλους αλλά και gaming panels με συντάκτες από τα TOP gaming sites στην Ελλάδα και την αφρόκρεμα των Streamers. Για πρώτη φορά το IGN θα δώσει το παρόν, με καθημερινές αποκλειστικότητες  περιεχομένου και τo αφιέρωμα “First”, Live από το Stage της ΔΕΘ. Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε videogame development και νέες τεχνολογίες, αλλά και spotlights για όλους τους αγαπημένους Youtubers που ασχολούνται με τον χώρο κλείνουν το τρίπτυχο Ψυχαγωγίας, Ηλεκτρονικού Αθλητισμού και Εκπαίδευσης.

Δεν σας φτάνουν αυτά; Σαν special event θα υπάρχει όπως και πέρυσι ειδικά διαμορφωμένος χώρος για επίδειξη και εργαστήριο “Ελευθέρου Τρεξίματος” Freerunning /Parkour.

Εκτός όλων των παραπάνω, γιατί να μην κάνετε και τα φθινοπωρινά σας ψώνια;

Videogames, gaming gear, merchandise, anime, movies, tv series, επιτραπέζια, λούτρινα, ρουχισμός και πολλά άλλα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα όλο το δεκαήμερο για να κάνετε τα ψώνια σας και να ξεκινήσετε δυναμικά το Φθινόπωρο.

Μικροί και μεγάλοι, οικογένειες ή παιδιά, ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, το eGaming σας περιμένει και φέτος για μια πραγματική γιορτή βιντεοπαιχνιδιών και μοντέρνας Κουλτούρας στην 79η ΔΕΘ, την μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες: www.egaming.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: xplaygr.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Rare κυκλοφόρησε την κλειστή beta του Sea of Thieves στο PlayStation 5. Η beta θα διαρκέσει έως τις 15 Απριλίου και είναι διαθέσιμη...

Νεα

Η Warhorse Studios, η εταιρεία ανάπτυξης του Kingdom Come: Deliverance,  θα αποκαλύψει ένα νέο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα. Σε μια ανάρτηση στο X, ο...

Νεα

Ο διευθυντής και εκτελεστικός παραγωγός της Bethesda Game Studios, Todd Howard, μίλησε για τις πιθανότητες μιας τηλεοπτικής σειράς βασισμένης στο The Elder Scrolls μετά...

Νεα

Μια αναφορά υποστηρίζει ότι το franchise Dead Space βρίσκεται σε αναμονή, αφού οι πωλήσεις του πιο πρόσφατου παιχνιδιού δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες της EA....