Connect with us

Τι ψάχνεις;

Uncategorized

Free @ Steam: War Thunder

Μια καινούργια στήλη ξεκινά από σήμερα και κάθε Σάββατο στο Xplay GR , όπου θα σας παρουσιάζουμε και θα σας προτείνουμε τις επιλογές μας από τα δωρεάν παιχνίδια που μπορείτε να βρείτε στο Steam.

Η αρχή γίνεται με το War Thunder!

Οδηγήστε την ομάδα σας στη νίκη

Το War Thunder σας μεταφέρει στον B’ Παγκόσμιο Πόλεμο όπου αναλαμβάνετε τον χειρισμό ενός πολεμικού αεροσκάφους και μάχεστε εναντίον άλλων αεροσκαφών αλλά και οχημάτων εδάφους.

Ξεκινώντας το παιχνίδι καλείστε να επιλέξετε ανάμεσα σε Η.ΠΑ.,Γερμανία,Βρετανία,Ιαπωνία και Σοβιετική Ένωση. Πάντως  μπορείτε να εναλλάσσετε στρατόπεδα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Βασικός σας στόχος είναι η καταστροφή των αντίπαλων αεροσκαφών και στρατευμάτων εδάφους. Σε αυτές τις μάχες όμως δεν θα είστε μόνοι καθώς θα έχετε μαζί σας συμμάχους με τα αντίστοιχα αεροσκάφη τους που θα σας βοηθήσουν για να φτάσετε  στην πολυπόθητη νίκη.

Στο οπλοστάσιο σας συμπεριλαμβάνονται διάφορες βόμβες, πύραυλοι και πυρομαχικά που θα σας μετατρέψουν σε μια πραγματική πολεμική μηχανή. Αν μάλιστα θελήσετε να δώσετε μια καλλιτεχνική πινελιά στο αεροσκάφος σας, μπορείτε εύκολα, μέσω των διαφόρων επιλογών που υπάρχουν στο store του παιχνιδιού.

Δώστε τις σπουδαιότερες μάχες του B’ Παγκοσμίου Πολέμου στο single player


Στο single-player του παιχνιδιού καλείστε να συμμετάσχετε στις μεγαλύτερες μάχες του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου είτε ως επιτιθέμενοι είτε ως αμυνόμενοι. To μόνο μειονέκτημα στη λειτουργία αυτή είναι ότι κάποιες μάχες θα πρέπει να πληρώσετε για να τις ξεκλειδώσετε. Επίσης μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε custom battle ώστε να βάλετε εσείς  όσους συμμάχους και όσους αντιπάλους θέλετε ώστε να εξασκηθείτε στον χειρισμό του αεροσκάφους.

Στο multi-player μπορείτε να ξεκινήσετε τις αερομαχίες σας είτε προσκαλώντας του φίλους που έχετε αποθηκεύσει στο προφίλ σας είτε να μπείτε αυτόματα σε ένα έτοιμο lobby με άγνωστους χρήστες και να ξεκινήσετε άμεσα την μάχη.

Γραφικά,ήχος

Για ένα free παιχνίδι όπως αυτό τα γραφικά είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Τα αεροσκάφη αναπαριστώνται με κάθε λεπτομέρεια, οι ήχοι που βγαίνουν είτε από τις μηχανές τους είναι ρεαλιστικοί και σας προτρέπουν να επιδοθείτε σε βουτιές από μεγάλα ύψη μόνο και μόνο για να ακούσετε τον ήχο της έλικας.
Από την άλλη ο υπόλοιπος κόσμος του παιχνιδιού δεν βρίσκεται στο θέμα των γραφικών στο ίδιο επίπεδο αν και δεν θα σας δημιουργήσει αυτό ιδιαίτερο πρόβλημα στο παιχνίδι σας.

Αξίζει η δοκιμή του;

Το War Thunder είναι ένα παιχνίδι με
αρκετά καλά γραφικά  και πλούσια γκάμα
ήχου που  θα σας απασχολήσει για πολλές
ώρες με το online gaming του αλλά και με το campaign του. Όντας δωρεάν για κατέβασμα από το steam είναι μια
πολύ καλή πρόταση για όσους θέλουν να βρεθούν πίσω από το χειριστήριο ενός
βομβαρδιστικού αεροσκάφους του και να ζήσουν την εμπειρία του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.
Αντώνης Πανουσάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Κατά τη διάρκεια του Xbox Summer Games Showcase το απόγευμα της Κυριακής, η Microsoft ανακοίνωσε ότι τρεις νέες κονσόλες Xbox Series θα κυκλοφορήσουν φέτος....

Νεα

Το shooter τακτικής Valorant της Riot ήταν αποκλειστικό για PC από την κυκλοφορία του το 2020 – αλλά αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα. Ο...

Νεα

Η BioWare κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για το Dragon Age Dreadwolf, η οποία περιλαμβάνει την αλλαγή του ονόματος σε Dragon Age The Veilguard. Στο...

Νεα

Το Microsoft Flight Simulator 2024 θα κυκλοφορήσει για Xbox και PC στις 19 Νοεμβρίου. Η επόμενη δόση του θρυλικού franchise θα περιλαμβάνει ταξίδια με...