Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gaming

Ταινίες & Σειρές

Τεχνολογία

Στήλες

Διαφήμιση
Uncategorized

Δωρεάν χρόνο παιχνιδιού προσφέρει η Blizzard στους χρήστες του World of Warcraft

Δωρεάν χρόνο παιχνιδιού προσφέρει η Blizzard στους χρήστες του World of Warcraft

Όταν το Warlords of Draenor κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, οι χρήστες του World of Warcraft κατέκλυσαν τους servers της Blizzard, δημιουργώντας μεγάλα διαστήματα αναμονής, πριν μπορέσουν να παίξουν το παιχνίδι.

Εκτός αυτού η Blizzard αποκάλυψε ότι δέχτηκες και επίθεση DDOS η οποία οδήγησε σε lag και άλλα προβλήματα, με τους παίχτες να μην μπορούν καν να συνδεθούν.

Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για τους συνδρομητές του World of Warcraft που ανυπομονούσαν να παίξουν το νέο expansion Warlords of Draenor, αλλά η Blizzard θέλοντας να επανορθώσει να προσφέρει δωρεάν χρόνου παιχνιδιού.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα ο executive producer του παιχνιδιού, J. Allan Brack, έγραψε στο επίσημο forum πως “σε αναγνώριση των πολλών δυσκολιών που αντιμετώπισαν οι παίχτες για να παίξουν τις πρώτες μέρες, προσθέτουμε επιπλέον χρόνο αξίας 5 ημερών σε κάθε συνδρομή σε Αμερική, Ωκεανία και Ευρώπη, η οποία ήταν ενεργή μέχρι και την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου.”

XPlay GR

Ελληνικό gaming site με reviews, previews, ειδήσεις και διαγωνισμούς! Περισσότερα άρθρα →

Διαφήμιση

Σχετικά άρθρα