Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Παρελθόν η Evolution Studios

Τα racing games πάντα ήταν λίγα και καλά και είχαν γενικά ζήτηση από τον κόσμο. Τώρα, μια εταιρία που δημιουργούσε τα ποιοτικότερα από αυτά, έκλεισε.

Αυτή είναι η Evolution Studios καθώς ύστερα από ανακοίνωση της Sony, από την οποία μαθαίνουμε πως η εταιρεία δεν βοηθούσε αρκετά στα οικονομικά της και πως αναγκάστηκαν να την κλείσουν παρόλο που αναφέρει πως η συγκεκριμένη εταιρεία έκανε εξαιρετική δουλειά πάνω στα projects.

Παρακάτω σας παραθέτουμε και την ανακοίνωση της:

Κανονικές κριτικές περνούν μέσω της SCE Worldwide Studios, διασφαλίζοντας ότι οι πόροι που έχουμε σε ένα τέτοιο ανταγωνιστικό τοπίο μπορεί να δημιουργήσει και να παράγει υψηλής ποιότητας, καινοτόμα και εμπορικώς βιώσιμα έργα.

Ως μέρος αυτής της διαδικασίας έχουμε εξετάσει και αξιολογήσει όλα τα τρέχοντα προγράμματα και τα σχέδια για τη βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη βάση και έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές στην ευρωπαϊκή δομή των στούντιο.

Ως εκ τούτου, έχουμε αποφασιστεί ότι Evolution Studio θα κλείσει.

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η απόφαση αυτή θα οδηγήσει σε απολύσεις. Δεχόμαστε ότι η απόφαση αυτή θα σημαίνει ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε προσωπικό υψηλού επιπέδου, αλλά εστιάζοντας σε άλλα στούντιο που έχουν ήδη συναρπαστικά νέα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, πιστεύουμε ότι θα είμαστε σε ισχυρότερη θέση να πάμε μπροστά και να είναι σε θέση να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο της υψηλότερης ποιότητας για τους καταναλωτές μας.

Θα προσπαθήσουμε να διαθέσουμε τους ανθρώπους σε άλλα έργα. Αν κατάλληλες ευκαιρίες δεν είναι δυνατές εντός της εταιρείας, θα βοηθήσουμε το προσωπικό με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε, συμπεριλαμβανομένων το να μιλήσουμε με τους τοπικούς εργοδότες και με άλλες εταιρείες ανάπτυξης.

Η Evolution υπήρξε ένα σημαντικό μέρος της SCE Worldwide Studios για πάνω από 10 χρόνια – έχοντας εργαστεί σε πρωτοποριακούς τίτλους racing όπως WRC, Motorstorm και DRIVECLUB.

 

 

Διαβάστε επίσης:  Η EA σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δύο μη ανακοινωμένα παιχνίδια αυτό το οικονομικό έτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Ubisoft ανακοίνωσε τον επίσημο τίτλο του επόμενου παιχνιδιού Assassin’s Creed. Ο τίτλος που προηγουμένως αναφερόταν ως Assassin’s Creed Codename Red ονομάζεται τώρα Assassin’s...

Νεα

Καθώς η παραγωγή της 2ης σεζόν της σειράς The Last of Us του HBO βρίσκεται σε ανάπτυξη, δημοσιεύθηκαν πρώτες φωτογραφίες από τα σκηνικά που...

Νεα

Ο Mark Hamill θα επιστρέψει για να παίξει τον Joker στο Multiversus. Ο Hamill θα συνεργαστεί ξανά με τον Batman του Kevin Conroy στην...

Νεα

Ο Phil Spencer έχει δηλώσει εδώ και καιρό την αγάπη του για τη σειρά Fallout, μιλώντας συχνά ότι παίζει περιστασιακά το Fallout 76. Δεν...