Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Το Hitman 3 VR: Reloaded κυκλοφορεί αυτό το καλοκαίρι ως αποκλειστικότητα του Meta Quest 3

Το Hitman 3 VR: Reloaded ανακοινώθηκε αποκλειστικά για το Meta Quest 3.

Η νέα έκδοση VR του Hitman 3 θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι στην τιμή των  27,99€, αν και υπάρχει έκπτωση 10% για τους πελάτες που έχουν κάνει προ-παραγγελία.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται και δημοσιεύεται από το στούντιο VR XR Games με έδρα το Leeds του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο έχει εργαστεί στο παρελθόν σε τίτλους όπως το Zombieland: Headshot Fever, Jurassic World Aftermath και ForeVR Pool.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Hitman 3 VR: Reloaded περιλαμβάνει τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:

  • Dual-Wielding: Το Hitman 3 VR: Reloaded εισάγει το dual-wielding, επιτρέποντας στους παίκτες να χρησιμοποιούν δύο όπλα ή αντικείμενα ταυτόχρονα, προσθέτοντας μια νέα διάσταση στο στρατηγικό gameplay.
  • Ένα ολοκαίνουργιο cel-shaded art-style: Δείτε τον πράκτορα 47 υπό ένα εντελώς νέο πρίσμα με ένα εκπληκτικό νέο cel-shaded οπτικό στυλ.
  • Βελτιωμένη διαδραστικότητα: Ζήστε ένα νέο επίπεδο ρεαλισμού με διαδραστικά περιβάλλοντα που ανταποκρίνονται σε κάθε σας ενέργεια.
  • Αναθεωρημένη διεπαφή χρήστη: Το UI του Hitman 3 έχει επανασχεδιαστεί πλήρως για VR, εξασφαλίζοντας διαισθητικό έλεγχο και πλοήγηση.
  • Βελτιωμένες επιλογές κίνησης: Το Hitman 3 VR: Reloaded προσφέρει τώρα ρευστές και φυσικές επιλογές κίνησης, καθιστώντας ευκολότερη από ποτέ την πλοήγηση σε πολύπλοκα περιβάλλοντα με ταχύτητα και μυστικότητα.
  • Πολλές ακόμη βελτιώσεις σε όλο το εύρος του παιχνιδιού: Αυτή είναι η πιο καθηλωτική εμπειρία Hitman VR χωρίς σύνδεση μέχρι σήμερα, από τις οπτικές βελτιώσεις μέχρι τους βελτιωμένους μηχανισμούς παιχνιδιού.
Διαβάστε επίσης:  Το νέο τρέιλερ του Legend of Zelda: Echoes of Wisdom δείχνει τις ικανότητες μάχης της Zelda

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Το Concord μπορεί να έχει πουλήσει μόλις 25.000 αντίτυπα και στις δύο πλατφόρμες, όπως υποστηρίζεται. Σύμφωνα με νέα έκθεση του IGN, που επικαλείται τον...

Νεα

Το δωρεάν παιχνίδι ποδοσφαίρου UFL καθυστέρησε κατά τρεις μήνες, όπως ανακοίνωσε η Strikerz Inc. Τον περασμένο μήνα είχε ανακοινωθεί ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε...

Νεα

Η 2K αποκάλυψε τις σημαντικές αναβαθμίσεις που έρχονται στη The City στο NBA 2K25 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Η ανανεωμένη...

Νεα

Η Sony ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να θέσει εκτός λειτουργίας το νέο live shooter Concord, να αποσύρει το παιχνίδι από την πώληση και να προσφέρει...