Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Ο ηθοποιός του Spider-Man πιστεύει ότι η Insomniac δεν τελείωσε με τον Peter Parker

Ο Yuri Lowenthal, ο οποίος κάνει τη φωνή του Peter Parker στα παιχνίδια Spider-Man της Insomniac, πιστεύει ότι ο χαρακτήρας θα επιστρέψει σε μια μελλοντική σειρά.

Έχοντας ο καθένας τη δική του σόλο έξοδο, ο Peter Parker και ο Miles Morales μοιράζονται τα φώτα της δημοσιότητας στην πιο πρόσφατη καταχώριση της σειράς, με τους παίκτες να αλλάζουν μεταξύ των δύο Spider-Men καθώς ενώνονται για να σώσουν τη Νέα Υόρκη από κακούς όπως οι Venom, Lizard και Kraven.

Κατά τη διάρκεια νέας συνέντευξης με το Variety ο Lowenthal είπε ότι δεν πιστεύει ότι η Insomniac έχει τελειώσει ακόμα με τον Peter.

«Υπήρξαν κάποια σχόλια πρόσφατα που επιλέχθηκαν για να συμπεράνουμε ότι ο Πίτερ έφυγε και ο Miles είναι μέσα», είπε. «Ενώ πιστεύω ότι ο Peter θα ήθελε πολύ να πιστέψει ότι μπορεί απλώς να το απενεργοποιήσει και να μην είναι πια Spider-Man και να ζήσει μια εντελώς φυσιολογική ζωή, δεν νομίζω ότι αυτό θα συμβεί τώρα.»

«Δεν ξέρω — δεν έχω διαβάσει ακόμα σενάριο. Μάλλον το δουλεύουν ακόμα. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τον Peter. Νομίζω ότι είναι ένα ωραίο μέρος για να το αφήσεις. Είναι μια ωραία αλλαγή για αυτόν.»

Διαβάστε επίσης:  Το πρωτότυπο του ακυρωμένου παιχνιδιού The Last Job για το PS2 είναι διαθέσιμο για download

«Νομίζω ότι 100% εμπιστεύεται τον Miles», συνέχισε ο Lowenthal. «Ο Miles έχει ανέβει πραγματικά και λέει, “Α, ίσως μπορώ να κάνω ένα μικρό διάλειμμα”. Και έκανα διακοπές στη Συμκαρία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Miles. Όχι πολλές διακοπές, αλλά τουλάχιστον η MJ έμαθε να οδηγεί μοτοσικλέτα, κάτι που είναι φοβερό.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Το Concord μπορεί να έχει πουλήσει μόλις 25.000 αντίτυπα και στις δύο πλατφόρμες, όπως υποστηρίζεται. Σύμφωνα με νέα έκθεση του IGN, που επικαλείται τον...

Νεα

Το δωρεάν παιχνίδι ποδοσφαίρου UFL καθυστέρησε κατά τρεις μήνες, όπως ανακοίνωσε η Strikerz Inc. Τον περασμένο μήνα είχε ανακοινωθεί ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε...

Νεα

Η 2K αποκάλυψε τις σημαντικές αναβαθμίσεις που έρχονται στη The City στο NBA 2K25 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Η ανανεωμένη...

Νεα

Η Sony ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να θέσει εκτός λειτουργίας το νέο live shooter Concord, να αποσύρει το παιχνίδι από την πώληση και να προσφέρει...