Connect with us

Τι ψάχνεις;

Uncategorized

Ο πρώτος gay χαρακτήρας στο Dragon Age: Inquisition!

Ο David Gaider, που γράφει τους χαρακτήρες στο Dragon Age: Inquisition αποκάλυψε ότι στους χαρακτήρες του παιχνιδιού θα υπάρχει και ένας gay χαρακτήρας, ο μάγος Dorian!

Πρόκειται για το πρώτο “πλήρως gay” αρσενικό party member στη μακρά ιστορία της BioWare.

” O Dorian είναι gay – είναι, στην πραγματικότητα, o πρώτος πλήρως gay χαρακτήρα που είχα την ευκαιρία να γράψω”, αποκάλυψε ο David Gaider στην ιστοσελίδα του Dragon Age.

“Υποθέτω ότι αυτή η πτυχή του Dorian θα τον κάνει αμφιλεγόμενο, αλλά ήμουν ευτυχής να το συμπεριλάβουμε.” συμπλήρωσε ο Gaider. Ο χαρακτήρας αποτελεί μια in-game μεταφορά προσωπικών εμπειριών του, αφού και ο ίδιος ο συγγραφέας είναι ομοφυλόφιλος.

Οι μόνοι άλλοι “πλήρως gay” χαρακτήρες στην ιστορία της BioWare είναι η party member Juhani σto Knights of the Old Republic και στο Mass Effect 3 τα non party-members Samantha Traynor και Steve Cortez.

H σεξουαλικότητα του Dorian υπογραμμίζει τον επιλεγμένο ρόλο του ως απόβλητος μεταξύ της κοινωνίας  του Tevinter που ελέγχεται από τους μάγους. Αισθάνεται πως η γοητεία της κοινωνίας του με την τελειότητα οδηγεί στη διαφθορά την οποία επιδιώκει να ξεριζώσει.

“Ο Dorian είναι ένας περιθωριακός – από επιλογή”, έγραψε ο Gaider, “αλλά μόνο στο βαθμό που ο ίδιος επέλεξε να μην ζει σύμφωνα με τις προσδοκίες της κοινωνίας του.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Το Concord μπορεί να έχει πουλήσει μόλις 25.000 αντίτυπα και στις δύο πλατφόρμες, όπως υποστηρίζεται. Σύμφωνα με νέα έκθεση του IGN, που επικαλείται τον...

Νεα

Το δωρεάν παιχνίδι ποδοσφαίρου UFL καθυστέρησε κατά τρεις μήνες, όπως ανακοίνωσε η Strikerz Inc. Τον περασμένο μήνα είχε ανακοινωθεί ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε...

Νεα

Η 2K αποκάλυψε τις σημαντικές αναβαθμίσεις που έρχονται στη The City στο NBA 2K25 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Η ανανεωμένη...

Νεα

Η Sony ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να θέσει εκτός λειτουργίας το νέο live shooter Concord, να αποσύρει το παιχνίδι από την πώληση και να προσφέρει...