Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gaming

Ταινίες & Σειρές

Τεχνολογία

Στήλες

Διαφήμιση
Uncategorized

O Art Director του The Last of Us “μετακομίζει” στην Crystal Dynamics

O Art Director του The Last of Us "μετακομίζει" στην Crystal Dynamics

Ο Nate Wells, ο οποίος έχει διατελέσει art director σε  παιχνίδια όπως το Bioshock και The Last of Us, ανακοίνωσε σήμερα ότι εντάχθηκε στο δυναμικό της Crystal Dynamics.

O Wells ανάρτησε πρώτα στο Twitter: “Πω πω, μπορείτε να μυρίσετε πραγματικά δέντρα εδώ. #crystaldynamics #firstday “πριν ενημερώσει τα προφίλ του σε Twitter και LinkedIn για το νέο εργοδότη του.

Η Crystal Dynamics αυτή τη στιγμή εργάζεται στο Rise of the Tomb Raider, τη συνέχεια του Tomb Raider που κυκλοφόρησε το 2013.Μόνο ο χρόνος θα δείξει πως θα επηρεάσει η παρουσία του Wells την καλλιτεχνική κατεύθυνση του παιχνιδιού, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις γιορτές του 2015. Εκτός και αν η εταιρία ετοιμάζει και κάτι άλλο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

XPlay GR

Ελληνικό gaming site με reviews, previews, ειδήσεις και διαγωνισμούς! Περισσότερα άρθρα →

Διαφήμιση

Σχετικά άρθρα