Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Η Sony θα κυκλοφορήσει εξοπλισμό gaming για PC gamers

INZONE sony

Η Sony ανακοίνωσε μια νέα σειρά gaming εξοπλισμού, που ονομάζεται «Inzone», η οποία, όπως λέει, απευθύνεται κυρίως σε PC gamers.

Έχοντας παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης για δημοσιογράφους την Τρίτη, η σειρά Inzone περιλαμβάνει πολλές gaming οθόνες και ακουστικά. Αν και η Sony περιγράφει το Inzone ως «brand για παίκτες PC», η πρώτη σειρά που ανακοινώθηκε είναι επίσης συμβατή με το PlayStation 5 και, πιθανώς, με άλλες κονσόλες.

Αισθητικά, οι οθόνες και τα ακουστικά είναι επίσης σχεδιασμένα να συνδυάζονται με το PS5, σύμφωνα με τη Sony.

Η κορυφαία οθόνη Inzone M9 της Sony, η οποία θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι, προσφέρει ανάλυση 4K με HDR, ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και τεχνολογία μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης. Η φθηνότερη M3 προσφέρει ανάλυση 1080p στα 240Hz.

Διαβάστε επίσης:  Ένα Destiny mobile game «θα μπορούσε να ανακοινωθεί σύντομα», όπως υποστηρίζεται

Για τους χρήστες του PlayStation 5, η οθόνη M9 παρέχει Auto HDR Tone Mapping, η οποία επιτρέπει στις κονσόλες να βελτιστοποιούν αυτόματα τις ρυθμίσεις HDR και θα εναλλάσσεται αυτόματα σε Cinema Mode όταν παρακολουθούν ταινίες και Game Mode όταν παίζουν παιχνίδια.

Στα ακουστικά το premium H9 προσφέρει ακύρωση θορύβου, 360 χωρικό ήχο και 32 ώρες διάρκεια μπαταρίας. Το H7 στερείται ακύρωσης θορύβου, αλλά επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε 40 ώρες, ενώ το φθηνότερο H3 είναι ενσύρματο.

Τα H9 και H7 περιλαμβάνουν ένδειξη στην οθόνη στο PS5, συνοδεύονται από ισορροπία παιχνιδιών και συνομιλιών και συνεργάζονται με το Tempest 3D AudioTech.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Το Concord μπορεί να έχει πουλήσει μόλις 25.000 αντίτυπα και στις δύο πλατφόρμες, όπως υποστηρίζεται. Σύμφωνα με νέα έκθεση του IGN, που επικαλείται τον...

Νεα

Το δωρεάν παιχνίδι ποδοσφαίρου UFL καθυστέρησε κατά τρεις μήνες, όπως ανακοίνωσε η Strikerz Inc. Τον περασμένο μήνα είχε ανακοινωθεί ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε...

Νεα

Η 2K αποκάλυψε τις σημαντικές αναβαθμίσεις που έρχονται στη The City στο NBA 2K25 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Η ανανεωμένη...

Νεα

Η Sony ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να θέσει εκτός λειτουργίας το νέο live shooter Concord, να αποσύρει το παιχνίδι από την πώληση και να προσφέρει...