Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gaming

Ταινίες & Σειρές

Τεχνολογία

Στήλες

Νέα

Η Sony έχει υπό ανάπτυξη 10 παιχνίδια ζωντανής υπηρεσίας

PlayStation

Η Sony αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της κλήσης κερδών της ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει 10 παιχνίδια ζωντανής υπηρεσίας μέχρι το 2026.

Μιλώντας για την πρόσφατη εξαγορά της Bungie για 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια, ο οικονομικός διευθυντής Hiroki Totoki αποκάλυψε επίσης ότι ο προγραμματιστής του Destiny εργάζεται σε ένα «νέο σημαντικό IP» και ότι η εταιρεία σχεδιάζει να αξιοποιήσει την εμπειρία της Bungie στον χώρο των ζωντανών υπηρεσιών στο μέλλον. .

Αν και δεν έγινε σαφές εάν η Bungie θα αναπτύξει κάποιον από αυτούς τους τίτλους, έχει υποστηριχθεί ότι το στούντιο του The Last Of Us, η Naughty Dog,  εργάζεται επί του παρόντος σε έναν τίτλο ζωντανής υπηρεσίας.

Μιλώντας για το τι θα φέρει η Bungie στο PlayStation, ο Totoki είπε: «Τα στούντιο μας θα μάθουν από την Bungie, αυτή είναι μια μεγάλη επιθυμία που έχουμε ότι η πλευρά της Bungie είναι πρόθυμη να συνεργαστεί στενά μαζί μας».

Έλα στην παρέα μας στο Discord

Νέα, κυκλοφορίες και συζήτηση για gaming, ταινίες, σειρές και τεχνολογία!

Μπες στον server →
ΔιαφήμισηGaming, ταινιες,
σειρες & τεχνολογια
Κάνε εγγραφή στο YouTube

Σχετικά άρθρα