Η Paramount Pictures ετοιμάζει νέα ταινία στο σύμπαν του Νονού (The Godfather), με την ιστορία να επικεντρώνεται στην Κόνι Κορλεόνε, την κόρη του Δον Βίτο Κορλεόνε.
Η νέα παραγωγή θα βασιστεί στο επερχόμενο μυθιστόρημα Connie της Adriana Trigiani, το οποίο γράφεται σε συνεργασία με το ίδρυμα του Mario Puzo. Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2027, ενώ η Paramount έχει ήδη αποκτήσει τα κινηματογραφικά δικαιώματα για τη μεταφορά του.
Το Connie θα επεκτείνει τη γνωστή ιστορία της οικογένειας Κορλεόνε, αλλάζοντας οπτική γωνία. Αντί για τον Βίτο ή τον Μάικλ, το βάρος περνά στην Κόνι, την οποία υποδύθηκε η Talia Shire στην τριλογία του Francis Ford Coppola.
Η ιστορία μέσα από την Κόνι Κορλεόνε
Στις ταινίες του Νονού, η Κόνι παρουσιάζεται αρχικά ως μια προστατευμένη νεαρή νύφη, πριν περάσει μέσα από απώλειες, συγκρούσεις και οικογενειακές ανατροπές. Στην πορεία εξελίσσεται σε μια πολύ πιο σκληρή παρουσία μέσα στην οικογένεια.
Η Trigiani περιέγραψε το βιβλίο ως sequel του Νονού, ειπωμένο μέσα από την Κόνι Κορλεόνε και τις γυναίκες της μεγάλης κινηματογραφικής ιστορίας. Σύμφωνα με τη συγγραφέα, το μυθιστόρημα θα δείξει πώς μια γυναίκα προσπαθεί να χαράξει τον δικό της δρόμο σε έναν κόσμο που έχει ήδη αποφασίσει ποια είναι και πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται.
«Οι άνθρωποι υποτίμησαν τον Δον Βίτο Κορλεόνε και τον Μάικλ Κορλεόνε με δικό τους ρίσκο. Το ίδιο θα ισχύσει και για την Κόνι Κορλεόνε».
Χωρίς τον Francis Ford Coppola στο τιμόνι
Ο Francis Ford Coppola σκηνοθέτησε, έκανε την παραγωγή και συνυπέγραψε και τις τρεις ταινίες της τριλογίας. Το 2020 επέστρεψε στο τρίτο μέρος με νέο μοντάζ και τίτλο The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone, το οποίο είχε παρουσιάσει ως πιο κοντά στο αρχικό του όραμα με τον Puzo.
Παρά τη νέα κινηματογραφική ανάπτυξη του Connie, εκπρόσωπος του Coppola ανέφερε ότι είναι «απίθανο» να γράψει ή να σκηνοθετήσει τη νέα μεταφορά. Ο σκηνοθέτης, που είναι πλέον 87 ετών, συνεχίζει να αναπτύσσει νέες ταινίες μετά το Megalopolis του 2024.
Ο πρώτος Νονός κυκλοφόρησε το 1972, βασισμένος στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Mario Puzo από το 1969, και άνοιξε την τριλογία για την άνοδο, την πτώση και την κληρονομιά της ιταλοαμερικανικής μαφιόζικης οικογένειας Κορλεόνε.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.


































