Η Activision ανακοίνωσε ότι το δεύτερο DLC του Call of Duty: Advanced Warfare, που έχει τον τίτλο Ascendance, θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου σε Xbox One και Xbox 360.
Στα υπόλοιπα συστήματα (PS4,PS3,PC) αναμένεται ένα μήνα μετά.
Το Ascendance θα περιλαμβάνει τέσσερις νέους multiplayer maps: το Perplex– που είναι μια μικρογραφία του Σίδνεϊ, τον Site 244-μια περιοχή που έχει πέσει ένα UFO, τον Climate– μια φουτουριστική περιοχή με ένα ποτάμι που αλλάζει διαδρομή δυναμικά και το Chop Shop– ένα συμμετρικό χάρτη που βρίσκεται σε μια βιομηχανική περιοχή. Επιπλέον θα προστεθεί μια νέα Exo grappling ability, το νέο κεφάλαιο στο co-op mode Exo Zombies, ένα νέο weapon (το OHM directed energy light machine gun/shotgun hybrid) και το OHM Werewolf custom weapon variant.
Το πρώτο in-game δείγμα από το Ascendance θα παρουσιαστεί στις 29 Μαρτίου στο Call of Duty Championship.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.


































