Connect with us

Τι ψάχνεις;

Spider-Man Miles Morales

Νεα

Η Sony ξεκαθαρίζει ότι το Spider-Man Miles Morales είναι remaster και expansion – UPDATE: Η Insomniac λέει ότι είναι “standalone game”

UPDATE: Η Insomniac σε tweet της χαρακτήρισε το παιχνίδι “standalone game”, δηλώνοντας ότι προφανώς δεν πρόκειται για απλό remaster ή expansion του προηγούμενο παιχνιδιού της:

 

Αρχική Ιστορία: Η Sony διευκρίνισε ότι το νέο παιχνίδι Spider-Man της Insomniac που ανακοινώθηκε την Πέμπτη είναι μια remastered έκδοση του αρχικού Spider-Man παιχνιδιού της εταιρείας με μια επέκταση του περιεχομένου του.

Σε μια νέα συνέντευξη, στη The Telegraph, ο  επικεφαλής ευρωπαϊκών επιχειρήσεων της Sony Interactive Entertainment, Simon Rutter, περιγράφει παιχνίδι ως «περισσότερο παρόμοιο με μια επέκταση που συνδέεται με μια αναβαθμισμένη έκδοση του αρχικού τίτλου».

Διαβάστε επίσης:  Το Steam προειδοποιεί τώρα τους παίκτες ότι αγοράζουν μόνο την άδεια για ένα παιχνίδι

Ο ίδιος επισημαίνει ότι το Spider-Man Miles Morales περιλαμβάνει «σημαντικές βελτιώσεις» στο παιχνίδι που κυκλοφόρησε στο PS4 το 2018.

«Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να το ονομάσετε επέκταση και βελτίωση στο προηγούμενο παιχνίδι», είπε.

Υπάρχει ένα σημαντικό Miles Morales περιεχόμενο – το οποίο είναι το στοιχείο επέκτασης – αλλά και στο παιχνίδι καθώς και σημαντικές βελτιώσεις στο παιχνίδι και στην engine του παιχνιδιού, προφανώς αναπτύσσοντας μερικές από τις σημαντικότερες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά του PlayStation 5“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Το Astro Bot του PlayStation έκανε καλύτερο λανσάρισμα από οποιοδήποτε άλλο νέο 3D platformer εκτός του Super Mario που κυκλοφόρησε την τελευταία δεκαετία στην...

Νεα

Η Valve άνοιξε στο κοινό την τελευταία έκδοση του Steam Next Fest. Η εβδομαδιαία ψηφιακή εκδήλωση, η οποία προσφέρει πρόσβαση σε «χιλιάδες» δωρεάν demos...

Νεα

Η τεράστια και σημαντική διαρροή δεδομένων της Game Freak έχει πάρει μια μάλλον ασυνήθιστη τροπή, καθώς υποτιθέμενες ιστορίες προέλευσης και δημιουργίας ιστοριών Pokemon έχουν...

Νεα

Ένα φρέσκο, φουτουριστικό νέο αθλητικό παιχνίδι προστίθεται στο NBA 2K25 ως επί πληρωμή DLC, αλλά φαίνεται ότι οι προγραμματιστές μπορεί να έχουν πάρει ιδέες...