Η OnLive ανακοίνωσε σήμερα ότι η cloud gaming υπηρεσία της θα κλείσει οριστικά στις 30 Απριλίου και όσοι είχαν αποκτήσει συνδρομή μετά τις 28 Μαρτίου θα λάβουν πίσω τα χρήματα τους.
Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά την γνωστοποίηση ότι η Sony απέκτησε τις προηγούμενες ημέρες, περιουσιακά στοιχεία και εκατοντάδες cloud gaming πατέντες από την εταιρία.
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η Sony θεωρεί πως το μέλλον του gaming είναι το cloud gaming, δυναμώνοντας την τεχνογνωσία της στο συγκεκριμένο κομμάτι, αφού πριν την OnLive είχε αποκτήσει και την Gaikai, που θεωρούνταν ο κύριος ανταγωνιστής της OnLive!
Ας μην ξεχνάμε εξάλλου, ότι η Sony έχει και την δική της streaming υπηρεσία, το PS Now. Όσο για το πότε το cloud gaming cθα γίνει mainstream; Η δική μας άποψη είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά χρόνια ακόμα, σίγουρα κάτι τέτοιο δεν θα γίνει πριν την κυκλοφορία της επόμενης γενιάς κονσολών.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.



































