Το νέο Battle Royale υπόσχεται εμπειρία τύπου Warzone
Η EA και η ομάδα ανάπτυξης της Ripple Effect ετοιμάζουν μια σημαντική προσθήκη στο Battlefield 6: το πολυαναμενόμενο Battle Royale mode. Σύμφωνα με πληροφορίες του Insider Gaming, η λειτουργία θα είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους παίκτες, αποτελώντας ένα αυτόνομο κομμάτι στο ευρύτερο οικοσύστημα του τίτλου.
Η είδηση επιβεβαιώνει τις προηγούμενες διαρροές από τον Φεβρουάριο του 2024, όταν είχε αποκαλυφθεί ότι η EA σχεδιάζει ένα Battle Royale για το νέο Battlefield που θα ακολουθεί το επιτυχημένο μοντέλο του Call of Duty: Warzone , δηλαδή μια free-to-play εμπειρία με σύνδεση στο βασικό παιχνίδι.
Ακόμη χωρίς επίσημη επιβεβαίωση από την EA
Παρότι οι πληροφορίες δείχνουν προς τη δωρεάν διάθεση του Battle Royale, η Electronic Arts δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε επίσημη ανακοίνωση ή επιβεβαίωση. Επίσης, δεν έχει αποκαλυφθεί αν η λειτουργία θα είναι ενσωματωμένη στο Battlefield 6 ή αν θα κυκλοφορήσει ως ανεξάρτητο παιχνίδι που θα διατίθεται ξεχωριστά για λήψη, όπως συνέβη με το Warzone στο Call of Duty.
Το μόνο σίγουρο είναι πως το Battle Royale βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη, και η παρουσία του θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη μεταγενέστερη προσθήκη στο Battlefield 6, το οποίο κυκλοφόρησε με πλήρες campaign και multiplayer mode. Η EA φαίνεται αποφασισμένη να τοποθετήσει ξανά το franchise στην κορυφή του είδους, αξιοποιώντας την τεχνολογία καταστροφής περιβάλλοντος και τις τεράστιες μάχες που χαρακτηρίζουν τη σειρά.
Πότε θα κυκλοφορήσει το Battle Royale του Battlefield 6;
Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το Battle Royale mode. Οι αναφορές ωστόσο δείχνουν ότι η EA θέλει να το διαθέσει μέσα στους επόμενους μήνες, ενδεχομένως ως free update ή αυτόνομο download στις πλατφόρμες PC, PS5 και Xbox Series X|S.
Αν το νέο Battle Royale ακολουθήσει το μοντέλο του Warzone, θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ξεχωριστό «παιχνίδι-υπηρεσία» εντός του σύμπαντος του Battlefield. Μέχρι τότε, οι παίκτες καλούνται να περιμένουν για περισσότερες επίσημες πληροφορίες, καθώς η EA κρατά προς το παρόν κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με το αν η πρόσβαση θα είναι πλήρως δωρεάν ή θα απαιτεί αγορά του βασικού τίτλου.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι, με τον ανταγωνισμό από το Call of Duty: Black Ops 7 να πλησιάζει, η EA ετοιμάζεται για μια ακόμη μεγάλη μάχη, αυτή τη φορά στο πεδίο του Battle Royale.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.