Συνελήφθη ο χάκερ που “έσπασε” το DRM της Denuvo

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για το DRM της Denuvo και για το πως οι hackers – crackers έχουν καταφέρει να το “σπάσουν” συνεχίζοντας τον κύκλο της πειρατείας.
Ένας από τους πιο γνωστούς χάκερς που βοήθησαν σε αυτό, ήταν ο Voksi, επικεφαλής του hacking group REVOLT. Μετά από καταγγελία της μητρικής εταιρίας της Denuvo, Irdeto VP και σε συνεργασία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Βουλγαρίας, ο Voksi εντοπίστηκε και οδηγήθηκε ενώπιον των Αρχών.
“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας 21χρονος άντρας συνελήφθη την Τρίτη, με κατηγορίες που αφορούν το ηλεκτρονικό έγκλημα, ενώ κατασχέθηκε και ηλεκτρονικός εξοπλισμός” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Ο ίδιος ο Voksi με ανάρτηση του στο Reddit, επιβεβαίωσε το γεγονός, ενώ τόνισε ότι σταματά την δράση του.
Έλα στην παρέα μας στο Discord
Νέα, κυκλοφορίες και συζήτηση για gaming, ταινίες, σειρές και τεχνολογία!






