Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gaming

Ταινίες & Σειρές

Τεχνολογία

Στήλες

Διαφήμιση
Ταινίες

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple αποκαλύπτει ότι συζητείται sequel του F1: The Movie

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple αποκαλύπτει ότι συζητείται sequel του F1: The Movie

Η επιτυχία του F1 και οι δηλώσεις του Tim Cook

Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία της ταινίας F1, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συζήτηση για μια πιθανή συνέχεια. Σε δηλώσεις του στο Variety κατά τη διάρκεια των Emmys, ο Cook ανέφερε: «Είναι σίγουρα κάτι που συζητιέται. Ήταν μια τεράστια καλοκαιρινή επιτυχία για εμάς. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό». Οι δηλώσεις του Cook ήρθαν μετά τη θετική υποδοχή που έλαβε η ταινία και τα εντυπωσιακά οικονομικά της αποτελέσματα.

Η ταινία F1, που σκηνοθέτησε ο Joseph Kosinski, με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt στον ρόλο του Sonny Hayes, κατάφερε να συγκεντρώσει 623,4 εκατομμύρια δολάρια στο box office, με κόστος παραγωγής 300 εκατομμύρια. Αυτή είναι η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στην καριέρα του Pitt μέχρι σήμερα, κάτι που ενδεχομένως ενισχύει την επιθυμία για μια sequel.

Προοπτικές για τη συνέχεια και οι ιδέες του Kosinski

Ο Joseph Kosinski αποκάλυψε ότι έχει ήδη κάποιες ιδέες για τη συνέχεια της ιστορίας του Sonny Hayes. «Σκέφτηκα ότι ο Sonny επιστρέφει στον κόσμο της F1 και συναντά τον παλιό του αντίπαλο, Cole Trickle, ο οποίος αγωνίστηκε στο NASCAR τη δεκαετία του ’90», δήλωσε ο σκηνοθέτης σε συνέντευξή του στο Collider. Αυτή η προοπτική ενδέχεται να προσφέρει μια συναρπαστική διάσταση στην ιστορία, καθώς οι δύο ήρωες θα μπορούσαν να επανενωθούν σε ένα νέο περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις.

Διαφήμιση

Η ταινία F1 έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 27 Ιουνίου και είναι διαθέσιμη και στην πλατφόρμα Apple TV Plus.

 

Διαφήμιση

Σχετικά άρθρα