Η Atari δουλεύει πάνω σε μια gaming κονσόλα, ανακοίνωσε ο CEO Fred Chesnais σε μια συνέντευξη με το GamesBeat κατά τη διάρκεια της E3 2017.
Ο Chesnais δεν μπορούσε να πει τίποτα άλλο για την κονσόλα, λέγοντας στο GamesBeat πως η Atari “είναι εδώ με την ενασχόληση της στο Hardware.” Η τελευταία κονσόλα από την Atari ήταν το Jaguar, που κυκλοφόρησε το 1993 και αποσύρθηκε το 1996.
Η Atari δημοσίευσε ένα βίντεο στις 8 Ιουνίου, δείχνοντας την συσκευή ονόματι Ataribox.
Ο τίτλος του βίντεο στο Youtube έχει ονομαστεί “ένα νέο προϊόν της Atari” που είναι “χρόνια υπό ανάπτυξη.”
Η μόνη λεπτομέρεια που δόθηκε από τον CEO της εταιρίας στο Gamesbeat είναι πως η κονσόλα είναι βασισμένη σε PC τεχνολογία.
Το βίντεο από μόνο του δείχνει μια μονάδα που φαίνεται να έχει ξύλινο φινίρισμα, όπως το Atari 2600, η πρώτη κονσόλα της εταιρείας.
Είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος πως η Atari φτιάχνει κονσόλα που θα ανταγωνιστεί το Playstation και Xbox, αλλά δεν είναι και δύσκολο να περιμένει μια έκδοση όπως το NES Classic.
Ανυπομονούμε για περισσότερα νέα…
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.
