H BioWare δημοσίευσε μερικές νέες πληροφορίες για το Mass Effect: Andromeda, ειδικά για το σύστημα μάχης και την ιστορία του επερχόμενου παιχνιδιού.
Ο Διευθυντής Ανάπτυξης του, Chris Wynn έγραψε στο Twitter ότι οι μάχες του Andromeda θα είναι παρόμοιες με αυτές του Mass Effect 3 όμως “θα υπάρχουν ορισμένα νέα στοιχεία που θα τις κάνουν πιο δυναμικές“.
Ο ίδιος μας προετοίμασε ότι στο επερχόμενο παιχνίδι δεν θα δούμε γνωστά πρόσωπα από τα προηγούμενα παιχνίδια, αφού “δεν θα ταίριαζε στην ιστορία του νέου παιχνιδιού”. Για παράδειγμα είναι ήδη γνωστό ότι ο ήρωας των τριών πρώτων παιχνιδιών Commander Shepard δεν θα έχει καν ρόλο στο παιχνίδι.
“Θα υπάρχουν αρκετές συνδέσεις που δεν θα αφορούν τους χαρακτήρες” ανέφερε σχετικά με τη σχέση του Andromeda με τα προηγούμενα παιχνίδια. “Οι fans θα αισθάνονται αρκετά οικεία“.
Παράλληλα συνοπτικά ο Wynn ανέφερε ότι θα υπάρχουν νέες alien races ενώ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα περιλαμβάνεται competitive multiplayer στο παιχνίδι.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.