Connect with us

Τι ψάχνεις;

Features

5 παιχνίδια με χαμηλές απαιτήσεις για όσους δεν έχουν gaming PC

Πολλοί τίτλοι σε πολλά είδη έχουν απαιτήσεις χαμηλών προδιαγραφών, επομένως ένα παλιό PC δεν θα πρέπει απαραίτητα να σας εμποδίζει να απολαμβάνετε εμβληματικούς τίτλους του gaming.

Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε ή έχετε περιορισμένο χώρο, θα θέλετε να επιμείνετε σε παιχνίδια που όχι μόνο τα χειρίζεται ομαλά ο υπολογιστής σας, αλλά αξίζει επίσης να τα αγοράσετε.

Ακολουθούν μερικοί από τους καλύτερους τίτλους, παλιούς και νέους, που μπορούν να παίξουν σε οποιοδήποτε PC:

5. RimWorld

Ελάχιστες απαιτήσεις:

Graphics Intel HD Graphics 4000
Memory 4 GB RAM
Processor Intel Core 2 Duo

Το Rimworld είναι ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια sandbox εκεί έξω, επομένως είναι σίγουρα κάτι που θέλετε στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας. Σε έναν μακρινό πλανήτη, πρέπει να χτίσετε την αποικία σας χειριζόμενοι κάθε πτυχή της οικοδόμησης κόσμου που θα μπορούσατε να σκεφτείτε.

Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνετε μόνο στο βασικό παιχνίδι, αλλά μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε έναν πιο τεράστιο και περίπλοκο κόσμο λαμβάνοντας τις επίσημες επεκτάσεις ή χρησιμοποιώντας τα mods που δημιουργούνται από την κοινότητα. Παρά το φαινομενικά μεγάλο εύρος αυτής της εμπειρίας επιβίωσης, απαιτεί πολύ λίγα από το hardware σας.

4. Peglin

Ελάχιστες απαιτήσεις:

Graphics 128 MB
Memory 2 GB RAM
Processor 2 GHz

Το Peglin καταφέρνει να λειτουργήσει καλά ως ένα απλό παιχνίδι ενώ  τα γραφικά του δεν θα επηρεάσουν το hardware ενός παλαιότερου υπολογιστή.

Αν σας αρέσει το deckbuilding, τότε αυτό είναι το παιχνίδι για εσάς. Μπορείτε εύκολα να ξοδέψετε μερικές ώρες σε αυτό το παιχνίδι χωρίς να το καταλάβετε, και αυτό οφείλεται στο απλό στυλ του.

3. Stardew Valley

Ελάχιστες απαιτήσεις:

Graphics 256 MB
Memory 2 GB RAM
Processor 2 GHz

Εάν η χαλάρωση είναι αυτό που αναζητάτε, τότε μπείτε στον κόσμο του Stardew Valley. Το Farming Simulator αναμιγνύει επίσης ορισμένα στοιχεία RPG και life sim για να παρέχει αμέτρητες ώρες ψυχαγωγίας και συγκινητικό περιεχόμενο που σας κρατά το ενδιαφέρον χωρίς να αγχώνεστε.

Ο κόσμος του Stardew Valley φαίνεται όμορφος σε κάθε σεζόν. Η χαρακτηριστική τέχνη και το soundtrack του είναι, αρκετά καλά για τους “φιλόδοξους αγρότες” που έχουν παλαιότερους υπολογιστές.

2. Tunic

Graphics GTX 660 / RX 460 (2 GB)
Memory 8 GB RAM
Processor Intel i5 Quad-Core (2.7 GHz)

Το Tunic είναι ένα διαμάντι ανάμεσα στα μεγαλύτερα ισομετρικά RPG. Φαίνεται όμορφο, και  είναι απολύτως διασκεδαστικό . Μοιάζει με το Zelda και ακόμη και παίκτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τέτοιου τύπου παιχνίδια θα περάσουν υπέροχα λύνοντας γρίφους και εξερευνώντας τον κόσμο ως μια μικρή αλεπού.

Εδώ σας περιμένει ένας ολόκληρος κόσμος περιπέτειας και δεν χρειάζονται οι πιο πρόσφατες ή οι πιο σκληροπυρηνικές προδιαγραφές .

1. Slay The Spire

Graphics 1 GB
Memory 2 GB RAM
Processor 2 GHz

Το Slay the Spire είναι ένα παιχνίδι που δεν θα το βαρεθείτε ποτέ. Έχετε διαφορετικούς χαρακτήρες για να διαλέξετε (αφού τους ξεκλειδώσετε) και προσπαθείτε να κάνετε ό,τι  μπορείτε για να σκοτώσετε το spire. Το ταξίδι  σας κάνει πραγματικά να αισθάνεστε σαν ήρωας που προσπαθεί να ξεπεράσει αυτό το μεγάλο εμπόδιο, ειδικά επειδή η αποτυχία δεν αποτελεί επιλογή.

Κάθε φορά που ξεκινάτε από την αρχή, το Spire αλλάζει. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα πράγματα με διάφορα κειμήλια και μυστικά, έτσι ώστε κανένα playthrough να μην φαίνεται επαναλαμβανόμενο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για να τερματιστεί, και αποτελεί πρόκληση, αλλά δεν θα χρειαστεί ένας καινούργιος υπολογιστής .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Ubisoft ανακοίνωσε τον επίσημο τίτλο του επόμενου παιχνιδιού Assassin’s Creed. Ο τίτλος που προηγουμένως αναφερόταν ως Assassin’s Creed Codename Red ονομάζεται τώρα Assassin’s...

Νεα

Στην έκθεση κερδών της Take-Two για το τέταρτο τρίμηνο του 2024, η εταιρεία δήλωσε πότε οι παίκτες μπορούν να περιμένουν την επόμενη προσθήκη στη...

Νεα

Καθώς η παραγωγή της 2ης σεζόν της σειράς The Last of Us του HBO βρίσκεται σε ανάπτυξη, δημοσιεύθηκαν πρώτες φωτογραφίες από τα σκηνικά που...

Νεα

Το πειρατικό co-op multiplayer παιχνίδι Sea of Thieves των Xbox Game Studios ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στο ψηφιακό PlayStation Store στην...